Fotografia adorabilă postată de fotbalist de Anul Nou. Cristiano Ronaldo, înconjurat de cei mai dragi oameni din viața lui

În ajun de Anul Nou, faimosul fotbalist Cristiano Ronaldo a postat o fotografie adorabilă alături de familie, fiind înconjurat de toți cei apropiați.

Fotografia adorabilă postată de fotbalist de Anul Nou. Cristiano Ronaldo, înconjurat de cei mai dragi oameni din viața lui

profimedia

În noaptea dintre ani, Cristiano Ronaldo a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de familia sa. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani se află alături de iubita lui, frumoasa Georgina Rodriguez, și cei patru copii ai lor, doi băieței și două fetițe.

Superba lui iubită a purtat o rochie alba și o pereche de cercei lungi, ambele fetițe au fost îmbrăcate în rochițe albe, iar băieții au purtat cămașă alba respective albastră, fiind pregătiți pentru revelion. Cuplul nu a uitat nici să decoreze casa, împodobind-o cu baloane aurii și albe, dar și tradiționalele baloane cu 2021.

Toți șase par extrem de fericiți, fiind bucuroși că au încheiat anul 2020 cu bine. Spre final de an, ân luna octombrie, Cristiano a fost diagnosticat cu COVID-19, dar s-a vindecat rapid. La descrierea noii fotografii postate pe contul său de Instagram, fotbalistul a adăugat:

“2020 nu a fost un an ușor, nu există nicio îndoială. Nimeni nu poate fi indiferent la durerea și suferința pe care COVID-19 a adus-o lumii.

Dar acum e timpul să ne revenim și să arătăm că împreună putem schimba ceva. Nu contează cât de grea este căzătura pentru că ceea ce ne definește cu adevărat este felul în care reușim să ne ridicăm și cât de repede putem întâmpina noi obstacole.

Așa că haideți să încercăm să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, un nou început. Pentru că noi toți – și chiar mă refer la noi toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Iar dacă vom face asta împreună, acesta ar putea fi secretul pentru a schimba lucrurile în bine.

An nou fericit! Și fie ca 2021 să fie un an pe care să ni-l amintim doar pentru motive bune!”

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Mesajul frumos pe care l-a transmis fanilor a făcut ca această fotografie să strângă peste 7 milioane de aprecieri.

Cea mai mare realizare a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a primit titlul de Cel mai bun jucător al secolului 21 în cadrul evenimentului Globe Soccer Awards care s-a ținut în Dubai. Acest premiu nu face decât să confirme încă o dată că Rolando este unul dintre cei mai buni jucători din lume și că numele lui scrie istorie.

Georgina și Cristiano Ronaldo, un cuplu de excepție

Georgina și Cristiano s-au cunoscut pe vremea când aceasta era agent de vânzări într-un magazin Gucci și câștiga doar 9,5 lire pe oră. Presa scrie că acum, frumoasa brunetă câștigă mai bine de 300 000 de euro pe săptămână din postările de pe Instagram.

În trecut, Georgina a declarat că a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a văzut pe Ronaldo, în magazinul din Madrid, în care lucra. De atunci și până acum, Georgina și-a întemeiat o familie alături de fotbalist, iar cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Alana Martina. Fotbalistul mai are copii, pe Cristiano Jr., în vârstă de 10 ani, și gemenii Mateo și Eva, născuți cu ajutorul unei mame surogat.

Ultimele știri