Incredibil! Cum a ajuns să arate fiica marelui Paul Walker! Are 20 de ani și nimeni nu o mai recunoaște!

Paul Walker, celebru pentru seria “Fast and Furious”, a murit pe 30 noiembrie 2013, în urma unui accident rutier.

Paul Walker, celebru pentru seria “Fast and Furious”, a murit pe 30 noiembrie 2013, în urma unui accident rutier. În urma sa a rămas o fiică, Meadow, cu ajutorul unor avocați, dădea în judecată Porsche, susținând că centura mașinii era defectă și că din această cauză a ars de viu tatăl ei.

Într-un final, în februarie 2015, Meadow ajunge la o înțelegere cu reprezentanții Porsche. Teminii acordului nu au fost făcuți publici niciodată. În această lună, fiica regretatului actor a împlinit 20 de ani. Se ocupă de fundația ”The Paul Walker”, care veghează asupra bunăstării animalelor marine, dată fiind pasiunea neştiută a tatălui său.

”Pasiunea lui pentru Ocean, pasiunea lui pentru a salva animalele, pentru a ajuta oamenii, pasiunea lui pentru a face bine. Iubesc atât de mult asta la el. Am vrut să inaugurez această fundaţie pentru că vreau să împărtăşesc această participă din el cu alţii. Sunt atât de mândră că lansez această fundaţie de ziua lui. Nu-mi pot imagina o modalitate mai bună de a-l celebra”, spunea Meadow la lansarea fundaţiei ”The Paul Walker”.

Cu trecerea timpului, Meadow s-a transformat într-o tânără superbă. Aceasta a moştenit de la tatăl ei culoarea ochilor și a părului. În prezent, face modelling, dar ar putea fără probleme să ajungă actriță.

Ultimele știri