Ultima dorință a lui Dustin Diamond înainte de a muri. Ce se va întâmpla cu trupul actorului din "Salvați de clopoțel"

Dustin Diamond a murit pe 1 februarie 2021, la 44 de ani din cauza unei boli crunte: cancer. Tragedia a avut loc la doar câteva săptămâni după ce actorul din "Salvați de clopoțel" a fost diagnosticat cu carcinom pulmonar în stadiul patru. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al vedetei.

Ultima dorință a lui Dustin Diamond înainte de a muri. Ce se va întâmpla cu trupul actorului din "Salvați de clopoțel"

Getty

După ce a fost dus de urgență la spital în urmă cu trei săptămâni, din cauza unor dureri cumplite în tot corpul, Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Deși medicii au încercat să acționeze cu promptitudine, boala ajunsese într-un stadiu foarte avansat: „În tot acest timp, boala a reușit să se răspândească rapid în sistemul său; singura ușurare a fost că a decedat fără să sufere", a declarat agentul actorului, Roger Paul, într-o declarație de presă.

După moartea sa, actrița Tiffani Thiessen, care a jucat și ea în "Saved by the Bell", a fost printre primele personalități care și-a manifestat regretul pentru trecerea lui Diamond în neființă.

Ce se va întâmpla cu trupul neînuflețit al lui Dustin Diamond, actorul din "Salvați de clopoțel"

Citește și: Dustin Diamond a murit la 44 de ani. Actorul din "Salvați de clopoțel" fusese recent diagnosticat cu cancer

Starul din "Saved by the Bell", va fi incinerat ca parte a dorințelor sale finale, a confirmat prietenul său, după ce actorul a decedat luni de cancer pulmonar. Prietenul lui Diamond, Dan Block, a spus că cenușa regretatului actor va fi separată în două urne și împărțită la tatăl său Mark Diamond și prietena sa, cunoscută sub numele de Tash, relatează TMZ.

Un reprezentant ar fi spus că motivul pentru care Dustin Diamond nu vrea să fie îngropat sub o piatră funerară este legat de teama că aceasta ar putea fi defăimată sau profanat mormântul din cauza faptului că este o persoană publică.

Iubita lui Diamond, cunoscută sub numele de Tash, în vârstă de 39 de ani, a declarat în exclusivitate DailyMail.com: „El a fost dragostea vieții mele. Am planificat un viitor împreună și am vorbit adesea despre a avea copii. Am inima franta". Ea a mai mărturisit că va prețui ultima oară când a putut vorbi cu Dustin - cu doar o zi înainte de a muri. „Chiar dacă se străduia să respire și avea dificultăți în a vorbi, a reușit să scoată cuvintele:„ Te iubesc ”, i-am spus că îl iubesc si eu. Dustin a murit la casa prietenului nostru Jules din zona Fort Meyers, Florida”.

Viața controverastă a actorului din "Salvați de clopoțel"

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, Screech în serialul "Salvați de Clopoțel" a fost implicat în mai multe conflicte, care l-au adus după gratii. În anul 2006, actorul a publicat un videoclip pentru adulți, în care el "juca" rolul principal, iar în 2016 a ajuns la închisoare, după ce a înjunghiat un bărbat într-un bar, chiar de Crăciun.

În ultima perioadă s-a zvonit că starul ar fi murit în închisoare, însă toate aceste informații au fost unele false.

Citește și: Dustin Diamond, actorul care l-a jucat pe Screech în Salvați de Clopoțel, diagnostic cumplit: cancer. În ce stadiu e

Dustin Diamond a făcut parte din distribuția serialului fenomen al anilor '90. Acesta are 4 sezoane și a fost difuzat din 1989 până în 1993, iar succesul lui a fost unul de-a dreptul spectaculos.

Personajele au atras atenția publicului, iar povestea i-a făcut pe telespectatorii să urmărească cu sufletul la gura toate evenimentele și momentele petrecute în serial. Actorul Dustin Diamond a dat viață personajului Screech, care a bucurat sufletele a milioane de oameni timp de 4 ani.

Ultimele știri