Ultima fiță în materie de costume de baie: sutienul "jumătate de cupă". Ce vedete au avut curajul să se expună la plajă cu ele

Showbiz-ul internațional este plin de femei frumoase, însă nu toate au curajul de a-și etala formele. Cele care au curajul de a face alageri îndrăznețe nu ezită să poarte ținute cât mai sexy. Pentru că vor să fie admirate și să atragă toate privirile, aceste celebrități au uimit o lume întreagă cu ultima fiță în materie de costum de baie, și anume sutienul ''jumătate de cupă''. Vei rămâne surprins când vei vedea ce vedete au avut curajul să se expună la plajă cu ele.

Ultima fiță în materie de costume de baie: sutienul "jumătate de cupă"

profimediaimages.ro

Cele mai sexy modele internaționale și-au etalat formele voluptuoase în cele mai incendiare costume de baie. Aceste vedete au aprins imaginația publicului masculin atunci când au apărut în ipostaze provocatoare, îmbrăcate în costume de baie minuscule. Detaliul care a pus pe jar fanii este sutienul ''jumătate de cupă'', care le pune în evidență bustul generos.

Care sunt vedetele care au avut curajul de a se expune la plajă cu sutienul ''jumătate de cupă''

Aceste bombe internaționale nu ezită să apară cât mai dezbrăcate în fața lumii întregi. Printre acestea se numără vedeta cu cel mai frumos bust natural, care a jucat alături de Zac Efron și Dwayne The Rock Johnson în filmul Baywatch (2017).

Superbele manechine au făcut senzație la plajă, oferind fanilor un spectacol de zile mari. Starurile se laudă cu trupuri perfecte, care stârnesc cele mai sălbatice fantezii în mințile tuturor bărbaților.

Charlotte McKinney este actriță și model. Nu degeaba superba blondă a fost supranumită ''vedeta cu cel mai frumos bust natural''. Mama natură a fost extrem de generoasă cu modelul, care nu ar nevoie de niciun fel de operații estetice. Dar nu doar bustul iese îne vidență, ci și abdomenul perfect. Se vede cu ochiul liber că vedeta petrece mult timp în sala de fitness și face antrenamente intense.

Frumusețea ei debordantă și sex-appeal-ul au ajutat-o să primească un rol în filmul ''Baywatch'' în 2017, unde a fost văzută alături de sex-simbolurile Zac Efron și Dwayne The Rock Johnson.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Bella Bunnie Amor sau ''Iepurașul'', așa cum este poreclită, este o celebră vedetă în revistele pentru adulți. Blondinei îi place să își expună cât mai mult formele voluptuoase și, de aceea, nu se sfiește să poarte cele mai ''deocheate'' ținute. Iar când vine vorba de costumele de baie, Bella Bunnie Amor duce totul la un alt nivel. Paparazzii au surprins-o pe o plajă din Miami în timp ce purta un costum de baie minuscul. Sutienul jumătate de cupă acoperă extrem de puțin bustul său generos.

Citește și: Spectacol la piscină oferit de Bella Bunnie Amor, vedetă în revistele pentru adulți

Și Sophia Culpo a făcut furori pe o plajă din Veneția. Sora celebrei Olivia Culpo s-a bucurat de o zi însorită la plajă, alături de prietenii săi. Paparazzii au surprins-o pe vedetă plimbându-se pe malul mării, într-un costum de baie roșu, care îi pune în evidență sânii, dar și abdomenul intens lucrat în sala de fitness.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri