Blonda cu "cel mai frumos bust natural", surprinsă de paparazzi la plajă. Cum arată Charlotte Ann McKinney

Femeia cu unul dintre cele mai frumoase busturi naturale a fost surprinsă de paparazzi la plajă, într-un costum de baie minuscul. Are un corp impecabil, dar și chipul său a atras atența a milioane de persoane

Blonda cu "cel mai frumos bust natural", surprinsă de paparazzi la plajă. Are un corp impecabil, dar nici chipul nu e mai prejos

Profimedia

Charlotte Ann McKinney, în vârstă de 27 de ani, este actriță și model american care a câștigat mai notorietete pe Instagram, obținând în cele din urmă o recunoaștere mai largă pentru apariția ei într-o reclamă a lui Carl's Jr., difuzată regional în timpul Super Bowl XLIX în 2015.

Vedeta a fost supranumită celebritatea cu cel mai frumos bust natural după ce a apărut în pictoriale fiebinți. Mama natură a înzestrat-o cu un trup perfect, iar principalul său atuu este bustul natural.

Recent, Charlotte McKenney a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se bucura de o zi la plajă alături de prieteni. Actrița în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile într-un costum de negru, din două piese.

Vezi mai multe imagini cu vedeta la plajă >>> GALERIE FOTO

Cum a devenit cunoscută Charlotte Ann McKinney?

McKinney s-a născut și a crescut în Orlando, Florida. După ce a abandonat liceul la vârsta de 17 ani, McKinney a urmat o carieră de model. Optând să se bazeze pe Instagram ca portofoliu, ea a devenit curând faimoasă datorită bustului său generos. McKinney consideră că datorită rețelelor de socializare a reușit să se bucure de un succes fulminant, care include campanii pentru brandul de modă Guess.

Charlotte McKenney a putut fi admirată din toate unghiurile în filmul ''Baywatch'' din 2017, în care a jucat alături de alte sex-simboluri, ca: Zac Efron, Dwayne Johnson, Kelly Rohrbach sau Alexandra Daddario.

Charlotte McKenney, a devenit o figură cunoscută după apariția ei îndrăzneață într-o reclamă la burgeri naturali.

Mulți au criticat faptul că ea a fost aleasă pentru o reclamă care promovează ceea ce este natural, susținând că bustul său natural este doar o minciună.

''A fost o perioadă importantă a carierei mele de care sunt recunoscătoare. Nu aș schimba nimic. Acela a fost momentul meu de glorie. Nu mi-e rușine cu ce am făcut'', a declarat Charlotte McKenney, conform site-ului dailymail.

Actrița a fost întrebată de atâtea ori dacă sânii ei chiar sunt naturali, încât nu mai este afectată. Atunci când lumea îi pune la îndoială sinceritatea, Charlotte preferă să răspundă cu zâmbetul pe buze și mici ironii, precum: ''Justin Bieber crede că sunt naturali'', așa cum aflăm dintr-un clip postat pe canalul de Youtube al revistei Internaționale pentru bărbați GQ.

Ultimele știri