Un celebru milionar român, infectat cu noul tip de coronavirus! Bărbatul a povestit tot: "Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut "

Un celebru milionar român a fost infectat cu noul tip de coronavirus. Bărbatul a povestit tot prin ce a trecut.

Unul dintre cei mai controversați milionari români, Nick Rădoi, a trecut printr-o experiență traumatizantă. Acesta a fost infectat cu noul tip de coronavirus și a fost afectat destul de grav. Bărbatul nu a crezut la început în existența virusului, potrivit click.ro

Abi Talent, schimbare de look! Artistul a recurs la o nouă aroganță | Foto

Nick Rădoi locuiește în SUA, țară în care s-au înregistra numeroase cazuri de coronavirus. La începutul pandemiei, Nick Rădoi nu a luat în seamă pericolul. Mai mult, a fost chiar foarte neglijent și total nemulțumit de regulile restrictive impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului.

Un celebru milionar român, infectat cu noul tip de coronavirus! Bărbatul a povestit tot: "Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut "

Din cauză că nu a respectat multe dintre reguli, Nick Rădoi a fost infectat cu COVID-19. Iar după cum a mărturisit, chiar el, experiența prin care a trecut a fost una îngrozitoare și l-a făcut să conștientizeze gravitatea situației.

Cum arată surorile Lidiei Buble! Tinerele s-au fotografiat împreună pe plajă! |Foto

„Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei”, a mărturisit milionarul român, conform sursei precizate.

Deși, are un stil de viața sanătos, milionarul a suferit extrem de mult în urma infectării cu Covid-19. El încurajează pe toata lumea să se protejeze de inamicul nevăzut.

Noi detalii ies la iveală despre moartea Elenei, "iubita" Roxanei Vancea

„Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, a mai declarat Nick Rădoi, scrie aceeasi sursă.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri