Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Noi detalii ies la iveală despre moartea Elenei, "iubita" Roxanei Vancea

Noi detalii ies la iveală despre moartea Elenei, cunoscută în showbiz ca fiind "iubita" Roxanei Vancea".

După moartea fulgerătoare a tinerei, care a ajuns cunoscută în showbiz-ul românesc, după aparițiile ei alături de Roxana Vancea, în ipostaze fierbinți, în care cele două se sărutau și îmbrățișau pătimaș, toată lumea a rămas uimită de gestul necugetat al femeii, despre care se spune ca s-ar fi sinucis.

Cu ce afecțiune se lupta prietena Roxanei Vancea! Motivul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor!

La două zile de la tragicul eveniment, noi detalii ies la iveală. Elena, ar fi pierdut o sarcină în urmă cu ceva timp, iar acest lucru i-a provocat o puternică depresie. Tânăra era logodită de câteva săptămâni și urma să se căsătorească în curând.

Cunoscuții i-au lasat comentarii pe contul de socializare

”Acum este lângă bebelușul ei”, a scris o prietenă apropiată pe contul de socializare al Elenei, acolo unde cei care au cunoscut-o s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu, lăsând comentarii.

Șoc în showbiz! S-ar fi sinucis! Roxana Vancea, în doliu!

Elena a ajuns cunoscută în showbiz, cu câțiva ani în urmă, prin inermediul Roxanei Vancea. Cele două apăreau și se fotografiau pe rețelele de socializare în ipostaze fierbinți, sărutqndu-se pătimaș.

Cele două lucrau împreună ca instructoare de fitness, iar prietena Roxanei a fost sportivă de performanță, medaliată la concursurile de culturism.

Recomandari