Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O brunetă din Ucraina e cea mai periculoasă concurentă de la „Rămân cu tine”! Ce secret ascunde Valeria: „Aveți grijă”

În a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Liviu Vârciu a prezentat-o pe cea mai nouă dintre concurentele dornice să-și găsească jumătatea perfectă!

Valeria, concurentă în emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

În emisiunea „Rămân cu tine” prezentată de Liviu Vârciu la Antena 1, douăzeci de tinere își caută jumătatea perfectă. Misiunea nu este deloc una simplă, căci fetele sunt extem de frumoase, dar și foarte pretențioase!

Show de senzație în emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

Liviu Vârciu a descoperit faptul că printre aceste domnișoare superbe există și o brunetă periculoasă, pe nume Valeria, venită tocmai din Ucraina!

„Am înțeles că îți place mult să conduci, să te dai cu motocicleta”, a dezvăluit Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine”.

citește și: Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

„Da, îmi place viteza, e boala mea. Și eu conduc. Și îmi place și boxul, am făcut câțiva ani și în Constanța fac acum MMA”, a dezvăluit frumoasa Valeria, o concurentă din Ucraina!

Își va găsi oare frumoasa Valeria un partener pe măsură? Rămâne să vedem, în următoarea ediție a emisiunii „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Zizu, ce le-ai făcut?! Un sudanez a făcut show la Rămân cu tine, dar un cuvânt a pus toate tinerele pe fugă: „Nu știu dacă aș putea”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Recomandari