Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

În a doua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Sergiu Balaban a făcut spectacol și a reușit să o impresioneze pe una dintre cele mai pretențioase concurente! Acum a venit momentul ca tânărul medic să meargă la o întâlnire romantică alături de Dina!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

Sergiu Balaban a reușit să le impresioneze pe cele douăzeci de concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 încă din primele secunde, căci tânărul a avut grijă să sărute mâna fiecăreia și să le zâmbească șarmant.

Sergiu Balaban și Dina au fost la o întâlnire romantică, la Rămân cu tine

După un asemenea gest cavaleresc, mai toate concurentele și-au manifestat dorința de a-l cunoaște mai bine pe doctorul cu o pasiune uriașă pentru mașini și motoare!

Dintre toate, acesta a ales-o pe superba Dina, o concurentă care s-a făcut remarcată în emisiunea „Rămân cu tine” prin stilul direct cu care a dezvăluit, de-a lungul primelor ediții, ce urmărește la bărbatul perfect.

citește și: „Veniți la tata”. Sergiu Balaban e cavalerul care a frânt inimi la Rămân cu tine! Medicul a pus ochii pe cea mai pretențioasă concurentă

Sergiu Balaban a fost cel care a cucerit-o și acum cei doi au fost la o întâlnire romantică în casa emisiunii „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

Sergiu Balaban și Dina au mers la întâlnire, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Cei doi au discutat, au povestit și timpul a zburat în avantajul lor, căci cu cât a trecut vremea, cu atât parcă s-au apropiat mai tare!

citește și: Au ieșit scântei la Rămân cu tine! Sergiu Bulc și Lavinia, momente fierbinți la prima întâlnire: „M-ai înnebunit”

„Nu știu dacă ne-am înțelege dacă am trăi împreună”, a dezvăluit Dina, care a fost de părere că are suficient de multe lucruri în comun cu Sergiu Balaban pentru a putea forma un cuplu.

citește și: „La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Întrebat cum vede relația cu Dina peste șase luni, reacția tânărului a fost de senzație: „Nu puteți să dați pe post”. La ce s-a referit? Află urmărind clipul video de mai sus!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

🔴 😎 Vezi edițiile integrale Rămân cu tine pe AntenaPlay 👉 . Vezi LIVE emisiunile Antena 1 de pe telefon, tabletă, smart TV sau laptop/PC. Abonează-te la spectacol!   

Video