Antena Căutare

Zizu, ce le-ai făcut?! Un sudanez a făcut show la Rămân cu tine, dar un cuvânt a pus toate tinerele pe fugă: „Nu știu dacă aș putea”

În a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Zizu, un pretendent venit tocmai din Sudan!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!​

Tânărul și-a făcut apariția în pași de dans, iar energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant nouăsprezece din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Zizu e sudanezul care a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1

Lucrurile s-au mai schimbat atunci când a fost derulat filmul de prezentare.

„Sunt marketing manager la o o firmă de automatizări. Sunt o persoană sociabilă, energică și optimistă. Familia din care vin este o familie foarte deschisă, datorită tatălui meu, care a făcut și el facultatea în România, în urmă cu 35 de ani. Aș vrea să găsesc o fată care să mă completeze”, s-a descris pretendentul din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

citește și: „La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

Zizu nu și-a pierdut speranța și a prezentat fetelor un nou film, în care am putut să auzim mai multe detalii despre tânăr, chiar de la cel mai bun prieten al său! Am descoperit că este un om inteligent, un om bun și responsabil.

Zizu, ce le-ai făcut?! Un sudanez a făcut show la Rămân cu tine, dar un cuvânt a pus toate tinerele pe fugă: „Nu știu dacă aș putea”

Zizu, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Zizu, pretendent în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Totuși, atunci când acesta a dezvăluit că Zizu ar putea să se întoarcă în țara lui, toate fetele au înroșit pupitrele, semn că româncele nu iau în calcul să părăsească țara prea ușor!

citește și: Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Surpriza trăită de Adriana de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Cristi! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu mă așteptam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x