Căutare Live

Dorian Popa, aniversare mai ceva ca în cluburile de fițe chiar la el acasă! Imagini de la petrecerea vedetei | Video

Lux şi opulenţă la ziua de naştere a lui Dorian Popa. Artistul a băgat adânc mâna-n buzunar şi a organizat cea mai tare petrecere!

De ziua lui, Dorian Popa a făcut white party. Petrecerea a făcut-o chiar în curtea vilei sale, unde toată spuma Capitalei a participat.

La cei 32 de ani, Dorian a petrecut acasa la piscină, alaturi de cei dragi. Chef Scarlătescu a fost cel care a pregătit toate delicatesele pentru aniversarea vedetei.

"HÂTZ cu LMAAA"! Dorian Popa a împlinit 32 de ani! Cum și unde sărbătorește vedeta!

Dorian Popa a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Urările de bine și mesajele frumoase au curs în lanț pe rețelele de socializare ale artistului, iar iubita a fost prima care l-a surprins plăcut.

Dorian Popa a împlinit 32 de ani

Artistul a vorbit despre cadourile pe care le-a primit, dar a dezvăluit ce își dorește cel mai mult, de ziua lui.

Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

”Încă nu am primit toate cadourile, pentru că abia azi urmează să primesc câte 2-3 prieteni și câțiva membrii din familie. Am primit de la iubită niște cadouri foarte frumoase, de la mama, de la PR, nu e cazul să enumerăm acum. Sunt cadouri frumoase și cred că, cel mai important e să primești de la Doamne Doamne liniște sufletească”, a declarat artistul pentru Antena Stars, înainte de aniversare.

Vedeți imagini de la petrecerea lui Dorian Popa, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Cum și-a făcut apariția Vica Blochina la ziua ei de naștere! Blondina a împlinit 44 de ani |FOTO... Tu știi cum se face stand-up vara? Dan Badea, prezentator iUmor, te invită să stai la povești cu prietenii: "Haideț...
Ultimele știri