Căutare Live

Delia, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Artista ne oferă recomandări de posibile vacanțe în Romania!

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Printre ei este și jurata emisiunii „X Factor”, celebra Delia Matache, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Artista a împărtășit cu fanii, ce face ea vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

DELIA, DEZVĂLUIRI PENTRU „VARA CU 100 DE PRIETENI”

Delia Matache ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

Delia, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Artista ne oferă recomandări de posibile vacanțe în Romania!

Delia

Deși pandemia a afectat puțin ritmul de mișcare al cântăreței, aceasta vede partea bună din toată întâmplarea.

"Eu vreau să vă încurajez să vă bucurați de această vară minunată . Mergeți în Deltă, în Transfăgărășan, e frumos și sălbatic, mergeți în Bucegi, pe la Sighișora. Plimbați-vă, țara asta este absolut minunată!", a spus Delia.

Aflați ce va face artista, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri