Vedeta din 50 Shades of Grey face dezvăluiri uimitoare despre sănătatea ei mentală. Dakota Johnson i-a șocat pe fani

Actrița din 50 Shades of Grey i-a uimit pe fanii săi cu destăinuirile pe care le-a făcut în emisiunea lui Drew Barrymore.

Vedeta din 50 Shades of Grey face dezvăluiri uimitoare despre sănătatea ei mentală. Dakota Johnson i-a șocat pe fani

profimedia

Dakota Johnson, frumoasa cu ochi fermecători din seria de filme “50 Shades of Grey”, a făcut dezvăluiri șocante pentru fanii ei.

Frumoasa actriță a decis să dea cărțile pe față și să fie sinceră în ceea ce privește problemele și sănătatea ei mentală. Dakota a recunoscut că a căutat ajutor și în trecut și a făcut terapie pentru a se redresa pe drumul cel bun.

Recent, Dakota a dezvoltat o pasiune pentru psihologie și chiar a devenit interesată să o studieze. Tocmai de aceea, actrița a mărturisit că probabil va merge la terapeut pentru tot restul vieții sale. Dakota, în vârstă de 31 de ani, a declarant luni într-un nou episod al show-ului lui Drew Barrymore, că se simte norocoasă atunci când realizează că e înconjurată de oameni care au încurajat-o mereu să își exploreze interiorul în detaliu.

citește și: Jamie Dornan, apariție publică rară alături de soție. Cum arată Amelia Warner, femeia care l-a cucerit pe starul din Fifty Shades

“Niciodată nu terminăm de învățat despre meseria de a fi om”, a mai adăugat Dakota în același interviu. Frumoasa șatenă a povestit că în timpul carantinei a început să ia cursuri online de psihologie pentru a învăța cât mai multe despre propria persoană.

Deși nu a fost niciodată la facultate și nu are studii superioare, actrița spune că nici nu va mai face asta acum și că preferă să se specializeze prin intermediul diferitelor cursuri pe care le-a urmat.

Dakota a vorbit deschis despre depresie

Dakota, care e fiica actorilor Don Johnson și Melanie Griffith, a mai abordat în trecut subiectul atât de popular în aceste vremuri, și anume depresia, vorbind deschis despre tulburarea cu care se confruntă de mai mulți ani.

“Mă lupt cu depresia de când eram mică – de când aveam 15 sau 14 ani”, a mărturisit Dakota, potrivit Daily Mail. Cu ajutorul specialiștilor, Dakota învață acum să își controleze sterile de anxietate și depresia.

“Am învățat să văd afecțiunea asta ca pe ceva frumos pentru că prin intermediul ei simt lumea. Am multe complexe, dar nu dă niciunul pe din-afară. Nu o transform în problema altcuiva”, a mai adăugat Dakota.

citește și: Au fost dezvăluite secretele scenelor intime din seria ”Fifty Shades”. Ce au făcut actorii principali

De asemenea, ea a povestit și care e motivul din spatele dorinței ei de a face rezervările la restaurante pe numele lui George Clooney. Ea a recunoscut că a făcut acest lucru pentru a reuși să obțină o rezervare, nu neapărat pentru a găsi cea mai bună masa din acel restaurant.

Din fericire, actorul George Clooney nu s-a supărat atunci când a aflat că tânăra actriță s-a folosit de numele lui.

Noul proiect al Dakotei Johnson

În prezent, frumoasa actriță promovează filmul Our Friend care a avut premiera în cinema săptămâna trecută. Filmul se bazează pe o poveste reală, urmărind relația de cuplu dintre Nicole, rol interpretat de Dakota, și Matthew Teague. Nicole e diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, iar cel mai bun prieten al cuplului se mută cu ei pentru a oferi o mână de ajutor.

Ultimele știri