Au fost dezvăluite secretele scenelor intime din seria ”Fifty Shades”. Ce au făcut actorii principali

Filmele din seria ”Fifty Shades” au fost extrem de controversate. Acum însă, odată cu dezvăluirile celor doi actori principali, s-ar putea ca mulți dintre cei care au urmărit filmele să fie puțin dezamăgiți.

Fifty Shades

Dakota Johnson a apărut goală în mai multe dintre scenele ”hard” din ”Fifty Shades”, dar actrița a recunoscut că nu și-a expus niciodată zonele intime în fața camerelor. ”Am avut întotdeauna această dorință, de a nu arăta chiar tot, iar la unele scene aveam lenjeria intimă lipită special în unele zone pentru a fi în siguranță”, a recunoscut actrița.

DUBLURĂ PENTRU POSTERIOR

Celebra scenă în care personajul Anastasia Steele este atenționată de domnul Grey a fost unul dintre momentele în care Dakota a avut nevoie de dublură. Actrița a refuzat să fie filmată astfel, așa că o altă fată este cea care suportă loviturile din scena respectivă.

Au fost dezvăluite secretele scenelor intime din seria ”Fifty Shades”. Ce au făcut actorii principali

Fifty Shades

Nici Jamie Dornan, cel care îl interpretează pe Christian Grey, n-a avut chiar o muncă ușoară pe platoul de filmare. Actorul a avut stipulat în contract faptul că nu este de acord ca zonele intime să apară în film, iar producătorii au apelat la mai multe trucuri pentru a se asigura că totul este în regulă pentru Jamie.

Am purtat un fel de săculeț pentru zona intimă, atât pentru a nu se vedea mai mult, cât și pentru a nu exista atingeri nedorite”, a fost explicația actorului.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri