Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO. "Declaratie de dragoste": Chris Brown recunoaste ca inca o iubeste pe Rihanna

Chiar daca au trecut trei ani dupa ce i-a dat o lectie dureroasa de amor Rihannei, Chris Brown tot nu a reusit sa o uite pe frumoasa cantareata. Rapperul a vorbit deschis despre sentimentele sale intr-un video pe care l-a postat pe internet. In ultima perioada, presa internationala a vorbit in nenumarate randuri despre o posibila impacare.

In videoclipul respectiv, Chris Brown vorbeste despre cat de mult isi iubeste cariera, prietenii si cat de dificil este sa alegi. De asemenea, subliniaza si importanta unei persoane iubite in viata sa.

Ametit bine dupa o seara in club, rapper-ul a dezvaluit cele mai ascunse sentimente si regrete. Se vede prins intre doua iubiri, una dintre ele purtandu-i-o Rihannei. In ultimele saptamani, cei doi au fost prinsi de mai multe ori impreuna, ceea ce a alimentat speculatiile despre o posibila impacare. Cu cateva ore inainte de postarea filmuletului, Chris Brown a anuntat pe Twitter despartirea de cea care i-a fost iubita in ultimul an.

Ieri, rapperul a fost surpins iesind din hotelul din New York in care era cazata Rihanna, dupa trei zile in care au stat nedespartiti. Cei doi au mers la un concert Jay-Z si apoi au mers intr-un club unde, spunde martorii, au fost foarte intimi.

Foto: mirror.co.uk

Recomandari