Antena Căutare

Video. Interviu EMOŢIONANT cu Johnny Depp. Primele declaraţii după apariţia în presă a fotografiilor şocante cu actorul: "Am fost atât de jos cât aș fi putut vreodată să cad"

amuzant căpitan din "Piraţii din Caraibe"! Actorul pare slăbit şi foarte mult îmbătrânit. Iar acum am aflat şi de ce. După despărţirea de Amber Heard, s-a confruntat cu mari probleme financiare, care l-au determinat să se refugieze în alcool şi droguri.

Cele mai recente imagini cu Johnny Depp nu mai amintesc nici pe departe de obraznicul, dar amuzant căpitan din "Piraţii din Caraibe"! Actorul pare slăbit şi foarte mult îmbătrânit. Iar acum am aflat şi de ce. După despărţirea de Amber Heard, s-a confruntat cu mari probleme financiare, care l-au determinat să se refugieze în alcool şi droguri.

Celebrul Jack Sparrow a acordat un interviu plin de sinceritate publicaţiei Rolling Stone la începutul anului 2018. Declaraţiile actorului au fost date publicităţii însă recent.

Johnny Depp a vorbit despre depărţirea de Amber Heard - care l-a acuzat de violenţă domestică - dar şi despre problemele financiare cu care s-a confruntat anul trecut. "Am fost atât de jos cât aș fi putut vreodată să cad. Următorul pas era: Vei ajunge undeva cu ochii deschiși, după care vei pleca de acolo cu ochii închiși. Nu puteam să suport acea durere în fiecare zi".

Actorul a intentat un proces de 25 de milioane de dolari împotriva managerilor de la compania The Mandel pe care i-a acuzat de fraudă şi neglijenţă.

Tot în acea perioadă, Amber Heard a câștigat 7 milioane de dolari de pe urma divorţului. Plecat în turneu mondial cu trupa The Hollywood Vampires, Johnny Depp s-a refugiat în scris, băutură şi droguri.

"Îmi turnau într-un pahar votcă dimineața și începeam să scriu până când ochii mi se umpleau de lacrimi și nu mai puteam să văd pagina. Încercam încontinuu să îmi dau seama ce am făcut ca să merit asta. Am încercat să fiu amabil și sincer cu toată lumea. Adevărul este cel mai important pentru mine".

Actorul ajunsese să cheltuiască pe lună 30.000 de dolari pe bătură. Iar în ceea ce priveşte mariajul cu actriţa Amber Heard, prietenii îl imploraseră să semneze un contract prenupţial. Însă, aparent, Johnny Depp a ignorat acest sfat. Actorul a pierdut în total peste 600 de milioane de dolari din averea pe care o deţinea.

Betty Salam şi iubitul ei s-au căsătorit. Imagini de la cununia civilă atât de mult aşteptată. Ce rochie a ales să poart... Prima apariţie la TV a lui Marius Elisei, după ce a fost externat. Cum se simte soţul Oanei Roman: "A fost foarte c...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x