Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Suri Cruise este deja o domnișoară în toată regula. Cât de mult a crescut fiica celebrului Tom Cruise

Suri Cruise a devenit o domnișoară în toată regula. Mulți și-o amintesc de pe vremea când era doar o fetiță inocentă cu ochi albaștri. Acum are 14 ani și se bucură de viața de adolescentă. Suri a moștenit din plin trăsăturile părinților săi celebri, Tom Cruise și Katie Holmes. Tânăra de la Hollywood debordează de frumusețe și adoră să fie în pas cu moda.

Suri Cruise este deja o domnișoară în toată regula

profimediaimages.ro

Suri Cruise, fiica celebrilor Tom Cruise și Katie Holmes a crescut și s-a transfomat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Fanii și-o amintesc pe micuța Suri, însă acum este de nerecunoscut. Tânăra este surprinsă tot timpul de paparazzi îmbrăcată în cele mai spectaculoase ținute, pe care le etalează pe străzile din New York. Este uimitor cât de mult a crescut Suri Cruise.

Cât de mare s-a făcut Suri Cruise, fiica celebrului Tom Cruise și a actriței Katie Holmes

Suri Cruise a moștenit cele mai frumoase trăsături ale părinților ei faimoși. Tânăra este brunetă cu ochi albaștri și are o siluetă de model. Superba Suri aere o ținută extrem de grațioasă datorită lecțiilor de balet și gimnastică pe care le-a urmat de la o vârstă fragedă.

Suri are 14 ani și o frumusețe de nedescris. Fiica celebrului Tom Cruise este văzută adesea plimbându-se pe străzile din New York, unde își etalează cele mai extravagante ținute. Adolescentei îi place să fie tot timpul cochetă și în pas cu cele mai noi tendințe în materie de modă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Suri Cruise deține o garderobă în valoare de 3 milioane de dolari, potrivit scmp.com. Ea adoră să își achiziționeze articole vestimentare create de cei mai renumiți designeri din lume, precum Armani sau Versace.

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2013

Katie Holmes și Tom Cruise au custodie comună asupra fiicei lor, Suri Cruise. Însă se pare că doar Katie Holmes este prezentă în viața fiicei sale, deoarece sursele susțin că actorul nu a mai văzut-o pe Suri de ani de zile.

Se pare că starul din seria filmelor ''Misiune Imposibilă'' nu și-a văzut fiica din 2013, conform hindustantimes.com. Motivul este unul bizar. Tom Cruise se conformează unor convingeri religioase.

Suri Cruise nu a mai fost văzută și fotografiată în public alături de tatăl ei de când avea 7 ani. În anul 1986, perioadă în care Tom era căsătorit cu prima sa soție, Mimi Rogers, Tom Cruise a cunoscut Scientologia.

Presa străină susține faptul că Biserica Scientologică îl ține pe Tom Cruise departe de fiica sa. Actorul Tom Cruise nu acceptă faptul că fiica lui nu are aceeaşi religie ca el. Ba mai mult, religia pe care Tom a adoptat-o a fost unul dintre motivele pentru care Katie Holmes a divorțat. De asemenea, actrița vrea să o protejeze pe Suri de acest tip de religie, conform aceleiași surse.

Cei doi au format un cuplu în 2005 și, la doar șapte săptămâni de relație, s-au logodit. Nunta lor a avut loc la Castello Orsini-Odescalchi din Bracciano în noiembrie 2006, la șapte luni de la nașterea fiicei lor, Suri Cruise. Faimosul cuplu a decis să meargă pe drumuri separate în 2012.

Tom Cruise a mai fost căsătorit cu Mimi Rogers (1987-1990) și Nicole Kidman (1990-2001). Cu Nicole Kidman are doi copii, pe Connor Cruise și Isabella Cruise, ambii adoptați.

Citește și: După ani buni în care nu s-a afișat cu nicio femeie, Tom Cruise iubește din nou. Cum arată și cine este cea care l-ar fi cucerit

Recomandari