Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Fostul edil suferă de semi-paralizie. În ce stare se află

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate și trece prin momente dificile. Fostul edil suferă de semi-parelizie, iar starea lui nu este una tocmai bună.

Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate și trece prin momente dificile

Instagram

Viorel Lis are grave probleme de sănătate, iar momentele prin care trece acum sunt unele foarte grele. Întrebat cum petrece perioada aceasta, fostul edil a spus că este o perioadă foarte dificilă și că este afectat de pandemie din punct de vedere emoțional.

"Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate.", a susținut fostul edil într-un interviu telefonic pentru Antena Stars.

Citește și: Jojo se confruntă cu probleme de sănătate care o țin la pat. Despre ce este vorba: „Injecțiile mă ajută mult”

Viorel Lis a declarat că se confruntă cu o semi-paralizie, care îi pune viața în dificultate și îi îngreunează toate activitățile de zi cu zi.

În ce stare se află Viorel Lis, după ce a spus că suferă de semi-pareză

Fostul edil a vorbim în amănunt despre problemele sale de sănătate. Acesta a mai spus și faptul că este bine, însă are nevoie de timp pentru recuperare, dar și de operație.

Viorel Lis este optimist și crede că totul o să fie bine, iar Oana îl ajută să treacă cu bine peste toate încercările vieții.

"Sunt bine, dar am probleme. Am un fel de semi-paralizie. Trebuie să mă duc la doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare."

Întrebat unde este semi-parelizia, Viorel Lis a mai mărturisit că la nivelul picioarelor, îl dor foarte tare și uneori nu poate să meargă.

"La picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei.", a mai povestit fostul edil.

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns din nou la medic. Ce probleme de sănătate are vedeta

Viorel Lis a vorbit și despre copii săi, care l-au părăsit și sunt plecați din țară, însă de bucură extrem de mult că îi este alături soția lui.

"Adică am o fată care este plecată în America, un băiat care este la casa lui, deci cam pe Oana o mai am, singura.Băiatul trece foarte rar pe la mine. Din toate punctele de vedere, Oana este lângă mine."

Fostul edil și-a făcut analizele, care nu i-au ieșit foarte bine, iar pentru a se trata există două posibilități pe care nu le poate lua în calcul dacă nu își face vaccinul împotriva COVID-19. Viorel Lis este program la vaccin la începutul lunii martie și speră să treacă peste toate momentele dificile.

Recomandari