Vlad, fiul cel mic al Simonei Gherghe, a crescut și este un cavaler. Ochii săi albaștri au cucerit internetul

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească, cu o carieră de succes și o familie împlinită. Prezentatoarea este mama a doi copii, o fetiță pe nume Ana Georgia și un băiețel superb Vlad Ioan.

Simona Gherghe și familia

Instagram/Simona Gherghe

Pe 9 mai 2019, Simona Gherghe îl aducea pe lume pe micuțul Vlad Ioan. La naștere, micuţul a avut 2,370 kilograme şi a obţinut nota 10: „Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi“, a declarat prezentatoarea emisiunii Mireasa la momentul nașterii lui Vlad Ioan.

Vlad Ioan s-a născut perfect sănătos și și-a făcut părinții extrem de mândri cu evoluția sa. La momentul nașterii micuțului Vlad Ioan a participat și tatăl său Răzvan Săndulescu.

Cum arată micuțul Vlad Ioan, băiatul Simonei Gherghe

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta s-a căsătorit în luna mai a anului 2017 cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia, iar la doi ani distanță a venit pe lume Vlad Ioan.

Citește și: Imagine rară cu soțul Simonei Gherghe. Cum arată acum Răzvan Săndulescu, bărbatul care i-a dăruit 2 copii prezentatoarei

Micuțul Vlad Ioan a împlinit doi ani pe 9 mai 2021, iar mama sa i-a făcut o urare înduioșătoare: "La multi ani, Vladuc! Esti tot un suflet, minunea noastra de doi ani! ♥️♥️♥️".

Vestea nașterii micuțului Vlad Ioan a fost anunțată pe pagina de Facebook de către Simona Gherge care a transmis un mesaj extrem de emoționant, care a înduioșat admiratorii de pretutindeni.

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe în ziua nunții. Imagine rară cu prezentatoarea TV

Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin... Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana (fetiţa Simonei Gherghe - n.r.) te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea“.

Ce studii are, de fapt, Simona Gherghe

Citește și: Simona Gherghe, schimbare de look. Prezentatoarea TV are o nouă tunsoare

De curând, vedeta le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram și ce studii are. Simona Gherghe a mărturisit că este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, oraș în care a și copilărit de altfel.

Citește și: Cum arăta Simona Gherghe la începutul carierei. Imaginea rară în care era roșcată și avea breton

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory.

Ultimele știri