Vlad Gherman a postat o fotografie din liceu. Cum arăta pe atunci actorul

Vlad Gherman a postat o fotografie din liceu. Cum arăta pe atunci actorul

Fotografia de pe vremea când era doar un puști a atras atenția fanilor. Poza postată de Vlad este din 2010, pe vremea când actorul se pregătea de absolvirea liceului.

Antena 1

Vlad Gherman, actorul din serialul Adela, a postat pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp o fotografie de pe vremea când era în liceu.

Fotografia de pe vremea când era doar un puști a atras atenția fanilor. Poza postată de Vlad este din 2010, pe vremea când actorul se pregătea de absolvirea liceului.

Acum că Vlad e un bărbat singur, după despărțirea de Cristina în februarie, fanele l-au asaltat cu comentarii laudative.

Fotografia din 2010 care a atras atenția fanilor

“Tot la fel ai rămas Vlăduț drăguț!😍🔥”

“Cum se face că nu te-ai schimbat deloc...Tot BOMBĂ DE BOMBĂ ești...❤️”

“Nu te-ai schimbat deloc tot la fel de frumos și simpatic ai rămas💝❤️”

“mi-e dor de acele vremuri pentru ca era împreună cu @cristinaciobanasu_oficial .❤️🥺💔”

Fotografia din adolescență a strâns mii de aprecieri, în special pentru că Vlad pare neschimbat, având același chip.

Citește și: Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită fostului iubit în noul apartament. Care este motivul

Vlad Gherman se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar și în domeniul actoriei. Acesta se bucură de un număr mare de persoane care îl apreciază și îl îndrăgesc, însă foarte puțini știu cum arăta actorul din Adela înainte de a apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Vlad Gherman are o carieră de succes

Vlad este un artist complet, fiind un cântăreț de excepție, un actor extrem de apreciat și un om de televiziune cu foarte mulți fani.

Dragostea lui pentru muzică a început încă din liceu, de când avea 18 ani, iar de atunci nu a încetat să își uimească fanii cu creațiile sale.

"Pasiunea mea pentru muzică mi-am dezvoltat-o în liceu. Până atunci îmi placea să cred ca voi cuceri multe fete dacă știu să cânt la chitară, iar mindset-ul meu era asta 🙄😂 Traseul meu nu ar fi ajuns aici dacă eu nu aș fi intrat în Centrală, dacă nu as fi participat la recitaluri, dacă nu începeam să merg cu prietenii la karaoke și...dacă nu mă înscria mama la casting fără să îmi spună (dar trecem peste😂). Nimic nu e întâmplător. Orice experiență e sau va fi relevantă cândva în povestea vieții voastre. Enjoy the ride! #thoughts #memories #enjoytheride #instago", a povestit Vlad într-o postare pe Instagram.

Citește și: Fotografiile cu Vlad Gherman din sala de antrenament pun pe jar inimile fanelor

În prezent, Vlad filmează pentru emisiunea CulTOUR difuzată pe Happy Channel, proiect comun pe care îl are cu Cristina Ciobănațu, dar și pentru serialul Adela, care poate fi urmărit în fiecare joi la Antena 1.

La filmări, Vlad le-a arătat adesea fanilor că se distrează copios alături de ceilalți actori, postând mereu video-uri amuzante și poze din pauzele de filmare.

Ultimele știri