Vulpița, supusă testului poligraf. Al cui s-a dovedit că este băiețelul nou-născut

Vulpița și Viorel au devenit părinți, după ce tânăra din Blăgești a născut un băiețel frumos și sănătos.

Vulpița și Viorel au devenit părinți, după ce tânăra din Blăgești a născut un băiețel frumos și sănătos.

Antena 1

Deși Vulpița i-a spus de nenumărate ori că bebelușul este al lui, Viorel a avut mereu îndoielile lui. Pentru a se asigura că spune adevărul, soțul Veronicăi a vrut ca aceasta să facă testul poligraf. Așadar, Vulpița a avut de răspuns cu da sau nu la un set de întrebări, pentru a-i demonstra lui Viorel că nu îl minte.

Alături de reporterul Radu Rotaru și colega lui, Vulpița și Viorel au fost supuși împreună unui test poligraf. Vulpița a dorit și ea să îi adreseze o întrebare lui Viorel:

„Te mai gandești la dansatoare?”

Dar Viorel nu i-a răspuns și a întrebat-o:

„Mă mai iubesti?”

Citește și: Vulpița a născut un băiețel. Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară. Cum se simte tânăra din Blăgești

Veronica a susținut sus și tare că da, însă testul a arătat că minte. Radu Rotaru i-a spus că e posibil ca testul să fie ieșit așa pentru că Vulpița avea emoții.

Viorel nu putea să nu adreseze întrebarea care îl măcina cel mai tare:

„Al cui este copilul?”

Veronica Vulpița a răspuns:

„Al tău”, arătând spre Viorel.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Testul poligraf a adovedit că Vulpița spune adevărul. Cei doi soți s-au bucurat enorm de răspunsurile pe care le-au aflat.

La finalul anului trecut, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu informația că a rămas gravidă și că urmează să nască în primăvara anului 2021.Așa cum era de așteptat, și de data aceasta au existat guri rele care au încercat să insinueze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea și să își pună semne de întrebare cu privire la paternitatea copilului.

Totuși, cei doi au explicat în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că zvonurile sunt cât se poate de false și că tânăra fin Blăgești a fost fidelă, motiv pentru care copilul îi aparține lui Viorel Stegaru.

Vulpița Veronica, mamă pentru a doua oară

În luna mai a acestui an, Vulpița Veronica a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-a numit Daniel.

Și fiindcă s-a simțit bine, tânăra a mers în scurt timp acasă, acolo unde o aștepta nerăbdător Viorel Stegaru, alături de fiica lor.

Citește și: Cum arată Vulpița Veronica, la scurt timp după ce a devenit mamă a doua oară. Imaginea publicată de soția lui Viorel Stegaru

Deși pe timpul sarcinii a fost extrem de activă pe rețelele de socializare, tânăra din Blăgești a început să fie parcă tot mai rar prezentă pe Instagram, acolo unde are aproximativ două sute de mii de urmăritori. Fanii s-au întrebat ce mai face Vulpița Veronica după ce a născut și iată că recent a apărut și răspunsul.

În cadrul unui InstaStory, soția lui Viorel Stegaru a postat o fotografie în care apare extrem de zâmbitoare. Poza a fost însoțită și de un mesaj ce i-a bucurat pe fani.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri