Cum arată Vulpița Veronica, la scurt timp după ce a devenit mamă a doua oară. Imaginea publicată de soția lui Viorel Stegaru

Vulpița Veronica a publicat o fotografie cu ea zâmbind, la nici o lună de când a devenit pentru a doua oară mamă.

Vulpița a publicat o imagine cu ea la scurt timp după ce a dat naștere unui băiețel

Instagram

Vulpița Veronica a publicat recent o fotografie cu ea, pe contul său de Instagram. Tânăra care a devenit cunoscută prin prisma emisiunii Acces Direct nu mai postase ceva de foarte multă vreme.

Vulpița Veronica s-a gândit la cei 196 de mii de urmăritori pe care îi are pe Instagram și a postat o imagine cu ea, având părul prins și purtând o bluză roșie. Postarea vine după ce luna trecută soția lui Viorel Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară.

Vulpița Veronica a născut un băiețel perfect sănătos

Veronica Stegaru a născut un băiețel pe 26 mai 2021

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Citește și: Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a uimitpe români

Totuși, în ciuda tuturor vorbelor și zvonurilor care au tot apărut de-a lungul timpului, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie. Acum, Vulpița a născut un băiețel și a devenit astfel mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor, neștiind că povestea sa și a lui Viorel Stegaru va ajunge un fenomen urmărit de milioane de români, timp de multe luni. Timpul a trecut, cei doi au devenit invitați permanenți și socrii fetei au început să facă tot mai des scandal: ba că nu vin să ia fata în grijă, ba că nu trimit bani sau că le pasă doar de binele lor.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Viorel Stegaru și Vulpița Veronica au părut că savurează din plin noul lor trai la București. Au experimentat cum este să mergi zilnic la muncă, au mers la salon și la coafor, au lansat piese de succes, au cunoscut artiști, au avut șansa de-a cânta într-un studio muzical și chiar au ajuns să participe la o ședință a parlamentarilor.

La un moment dat, soții Stegaru au anunțat că au decis să se retragă la Buzău, acolo unde au primit o casă cadou. Nu a durat mult și Vulpița Veronica a anunțat pentru cei de la „Emisiunea „Acces Direct” faptul că este însărcinată. În luna noiembrie s-a aflat că va avea un băiețel și iată că Vulpița a născut și a devenit mamă pentru a doua oară.

Ultimele știri