Căutare Live

Vulpița a născut un băiețel. Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară. Cum se simte tânăra din Blăgești

Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Viorel Stegaru din Blăgești a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Vulpița Veronica a născut un băiețel și a devenit astfel mamă pentru a doua oară

Antena 1

Vulpița Veronica a născut și este în culmea fericirii, fiindcă tocmai a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel sănătos și totul a decurs fără incidente, deși sarcina nu a fost lipsită de stări de rău sau de oboseala pentru soția lui Viorel Stegaru de la „Acces Direct”. Acum, după ce a născut, Vulpița se simte bine și a dorit să dea marea veste și fanilor.

Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Citește și: Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a uimitpe români

Totuși, în ciuda tuturor vorbelor și zvonurilor care au tot apărut de-a lungul timpului, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie. Acum, Vulpița a născut un băiețel și a devenit astfel mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor, neștiind că povestea sa și a lui Viorel Stegaru va ajunge un fenomen urmărit de milioane de români, timp de multe luni. Timpul a trecut, cei doi au devenit invitați permanenți și socrii fetei au început să facă tot mai des scandal: ba că nu vin să ia fata în grijă, ba că nu trimit bani sau că le pasă doar de binele lor.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Viorel Stegaru și Vulpița Veronica au părut că savurează din plin noul lor trai la București. Au experimentat cum este să mergi zilnic la muncă, au mers la salon și la coafor, au lansat piese de succes, au cunoscut artiști, au avut șansa de-a cânta într-un studio muzical și chiar au ajuns să participe la o ședință a parlamentarilor.

Vulpița Veronica a născut un băiețel perfect sănătos pe 26 mai 2021

La un moment dat, soții Stegaru au anunțat că au decis să se retragă la Buzău, acolo unde au primit o casă cadou. Nu a durat mult și Vulpița Veronica a anunțat pentru cei de la „Emisiunea „Acces Direct” faptul că este însărcinată. În luna noiembrie s-a aflat că va avea un băiețel și iată că azi, Vulpița a născut și a devenit mamă pentru a doua oară.

La sfârșitul lunii aprilie, femeia a ajuns la spitalul SAJ Vaslui de urgență după ce acuza dureri mari. După triaj, aceasta a ajuns în Secția de ginecologie unde a fost consultată de un medic. S-a zvonit atunci că Veronica a născut, dar tânăra a infirmat informația.

Vulpița Veronica a născut pentru a doua oară. Cum se simte

După ce i-a analizat atent cazul, specialistul a constat că există riscul unei nașteri premature, așa că a luat măsurile necesare pentru ca sarcina să continue cu bine, cât mai aproape de termen. Când starea s-a a devenit una bună, Vulpița Veronica a fost externată.

Timpul a trecut și soția lui Viorel Stegaru din Blăgești, Vulpița, a născut un copil perfect sănătos, pe 26 mai 2021, spre marea bucurie a fanilor care i-au transmis numeroase urări și mesaje.

Informația s-a aflat prin intermediul unui InstaStory postat de Doina Stina de la „Acces Direct”.

„A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a fost mesajul de pe Instagram, prin care s-a dat vestea că Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară.

Între timp, Viorel Stegaru a pus la InstaStory o poză cu el și fiica sa și a transmis faptul că așteaptă cu nerăbdare să vină acasă noul membru al familiei.

Cât de mult au crescut băieții lui Ciprian Marica. Cum arată micuții săi și ai superbei Ioana... Loredana, poză inedită alături de fiica ei. Cât de mult a crescut Elena: "Această poză emană iubire efectiv!"...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Parteneri
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Catine.ro
Ultimele știri
x