Îți mai amintești cum arăta Vulpița blondă și cu tatuaje? Iată imaginea care a pus internetul pe jar! | Foto

Vulpița și Viorel au avut parte, cu siguranță , de o viața de film. Cei doi, oameni simpli de la țără a căror viață s-a transformat complet, au ajuns să fie pe buzele unei întregi țări.

Vulpița Veronica

Viața lor din ultima vreme a ajuns subiect de discuție pentru o lume întreagă. Unii îi critică, alții îi urmăresc din compasiune sau admirație, cert este că Vulpița și Viorel sunt personaje extrem de controversate.

Vulpița Veronica, însărcinată? Viorel aruncă bomba: "O să vină și un bebe!" |Video

Însă, chiar dacă, cei doi se află în carantina după ce au fost confirmați cu Covid-19, continuă să-și țină fanii la curent cu ceea ce fac.

Dacă, luni, am putut vedea la Acces Direct, cum Veronica a făcut ciorbă, astăzi, chiar dacă, emisiunea a fost suspendata temporar din cauza coronaviruslui, Vulpița, nu se lasă, și își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei.

Marți, Vulpița Veronica a vrut să le aminteasca fanilor ei, cum arata ea la un moment dat, când a recurs la marea transformare apărând în fața publicului cun un look complet diferit. Mai exact era blonda si avea tatuaje.

Viorel Stegaru şi sosia Irinei Loghin, show demenţial la fereastră! |Video

Așa că, Veronica a postat o fotografie din acea perioadă, iar imaginea a stârnit un val de reacții din partea celor care o urmăresc pe contul ei de socializare.

Iată cum arata Vulpița Veronica blondă si cu tatuaje, look-ul care l-a adus pe Viorel la disperare la vremea respectivă.

Îți mai amintești cum arăta Vulpița blondă și cu tatuaje? Iată imaginea care a pus internetul pe jar! | Foto

Se pare ca nici fanii nu au fost foarte încântați de această schimbare a Vulpiței, astfel că, repede Veronica a renunțat la tatuaje și la părul blond si a revenit la look-ul de dinainte.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri