Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Îți mai amintești cum arăta Vulpița blondă și cu tatuaje? Iată imaginea care a pus internetul pe jar! | Foto

Vulpița și Viorel au avut parte, cu siguranță , de o viața de film. Cei doi, oameni simpli de la țără a căror viață s-a transformat complet, au ajuns să fie pe buzele unei întregi țări.

Vulpița Veronica

Viața lor din ultima vreme a ajuns subiect de discuție pentru o lume întreagă. Unii îi critică, alții îi urmăresc din compasiune sau admirație, cert este că Vulpița și Viorel sunt personaje extrem de controversate.

Vulpița Veronica, însărcinată? Viorel aruncă bomba: "O să vină și un bebe!" |Video

Însă, chiar dacă, cei doi se află în carantina după ce au fost confirmați cu Covid-19, continuă să-și țină fanii la curent cu ceea ce fac.

Dacă, luni, am putut vedea la Acces Direct, cum Veronica a făcut ciorbă, astăzi, chiar dacă, emisiunea a fost suspendata temporar din cauza coronaviruslui, Vulpița, nu se lasă, și își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei.

Marți, Vulpița Veronica a vrut să le aminteasca fanilor ei, cum arata ea la un moment dat, când a recurs la marea transformare apărând în fața publicului cun un look complet diferit. Mai exact era blonda si avea tatuaje.

Viorel Stegaru şi sosia Irinei Loghin, show demenţial la fereastră! |Video

Așa că, Veronica a postat o fotografie din acea perioadă, iar imaginea a stârnit un val de reacții din partea celor care o urmăresc pe contul ei de socializare.

Iată cum arata Vulpița Veronica blondă si cu tatuaje, look-ul care l-a adus pe Viorel la disperare la vremea respectivă.

Îți mai amintești cum arăta Vulpița blondă și cu tatuaje? Iată imaginea care a pus internetul pe jar! | Foto

Se pare ca nici fanii nu au fost foarte încântați de această schimbare a Vulpiței, astfel că, repede Veronica a renunțat la tatuaje și la părul blond si a revenit la look-ul de dinainte.

Recomandari