Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Vulpița Veronica este însărcinată! Ce poză a publicat tânăra din Blăgești: „Suntem foarte fericiți”

Informația momentului pentru fanii celebrei Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct”! Tânăra a anunțat pe Instagram faptul că este însărcinată!

Vulpița Veronica de la emisiunea „Acces Direct” este gravidă

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești urmează să devină din nou părinți! Anunțul a fost făcut chiar de tânără, pe pagina sa oficială de Instagram.

Vulpița Veronica a anunțat pe Instagram că este însărcinată

Aceasta a publicat o fotografie în care se poate vedea clar că a fost la medic, a făcut o ecografie și nu există urmă de îndoială: este însărcinată!

citește și: Vulpița Veronica, poză controversată! Ce detaliu i-a enervat la culme pe fani: „Cu tine singură”

Anunțul a fost făcut în exclusivitate în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, locul în care cuplul a devenit celebru.

Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva problemele de cuplu, dar s-au transformat apoi într-un adevărat fenomen. Cei doi au devenit invitați permanenți și au reușit chiar să lanseze piese de succes, în colaborare cu artiști cunoscuți din România.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

De curând, cei doi au decis să se întoarcă în Blăgești și să își vadă de traiul lor liniștit, alături de fetița lor de doar câțiva ani, lăsată în grija bunicilor.

Acum, Vulpița Veronica i-a uimit pe toți cu un mesaj publicat pe pagina sa de Instagram! Tânăra din Blăgești a anunțat că este însărcinată, lucru confirmat de un control medical.

Vulpița Veronica este gravidă: ce nume va purta copilul

Vulpița Veronica este gravidă și, potrivit declarațiilor lui Viorel Stegaru, tânăra se simte bine și urmează să nască pe la finalul lunii aprilie sau în luna mai, fiind „însărcinată într-o lună și șapte săptămâni”, din spusele bărbatului. Dacă este băiat, soții din Blăgești îl vor numi pe copil Radu, iar dacă este fată va primi numele Doinița Mirela.

Mai mult decât atât, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au anunțat că nașii vor fi aleși tot din echipa emisiunii „Acces Direct” și au promis că, de îndată ce vor afla sexul copilului, vor da de veste.

Inițial, Viorel Stegaru a fost uimit de vestea că Vulpița Veronica este însărcinată, dar numeroasele teste de sarcină pe care le-au făcut au confirmat că nu există dubii.

Așa cum era de așteptat, vestea că Vulpița Veronica este gravidă a făcut senzație și fanii nu au ezitat să-i transmită numeroase mesaje.

Ce a declarat Viorel Stegaru despre sarcina Vulpiței:

Recomandari