Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Vulpița Veronica, poză controversată! Ce detaliu i-a enervat la culme pe fani: „Cu tine singură”

Surpriză de proporții pentru fanii celebrei Vulpița Veronica din Blăgești, de la emisiunea „Acces Direct”! Ultima poză cu tânăra a stârnit o adevărată controversă pe Instagram

Vulpița Veronica din Blăgești, la emisiunea „Acces Direct” (sursa foto: captură video)

Vulpița Veronica și soțul său, Viorel Stegaru din Blăgești, au devenit un adevărat fenomen la scurt timp după ce au apărut, pentru prima oară, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

Veniți inițial pentru a-și rezolva problemele de cuplu și conflictele cu rudele și cei din satul Blăgești, cei doi au ajuns ulterior să devină invitați permanenți.

Vulpița Veronica și-a uimit fanii de pe Instagram

Cei doi au fost ajutați să descopere cum e viața la Capitală și cât de important este să ai un serviciu.

Vulpița Veronica s-a angajat o vreme la atelierul celebrei Sonia Trifan, iar Viorel Stegaru a luat lecții de condus și a încercat mai multe locuri de muncă.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Nu a mai durat mult și cei doi au lansat chiar și piese care s-au bucurat de un succes nesperat. Pe YouTube, clipurile video au adunat milioane de vizualizări, semn că cei doi au găsit cheia succesului.

Vulpița Veronica, poză controversată! Ce detaliu i-a enervat la culme pe fani: „Cu tine singură”

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești (sursa foto: instagram)

Recent, Vulpița Veronica a postat pe pagina sa de Instagram un selfie în care apare alături de Viorel Stegaru. Tânăra din Blăgești își întreabă fanii ce fac, semn că nu a uitat definitiv de momentele sale de glorie și încearcă, pe cât posibil, să mențină legătura cu admiratorii săi.

citește și: De ce a plecat Vulpița de la „Acces Direct”, de fapt! Detaliul pe care fanii l-au ignorat până acum

„Va salutam dragi noștri. Ce faceți?❤️❤️”, a fost mesajul ei, ce a stârnit o adevărată controversă! Unii s-au bucurat mult să o vadă din nou pe Vulpița Veronica, în timp ce alții au sărit s-o critice și i-au sugerat să se pozeze singură, fără Viorel!

„Viorel ai îmbătrânit rău, iar Vulpita este o Zână! ❤️❤️❤️”, „nu mai pune fotografii alături de bărbatul tău, pune cu tine singură”, iată detaliul ce i-a enervat pe unii dintre internauți, semn că tânăra are mai mulți susținători decât partenerul ei de viață.

Un lucru este clar: fotografia a adunat imediat mii de reacții și numeroase comentarii, semn că Vulpița Veronica din Blăgești se bucură în continuare de multă atenție din partea fanilor săi, în special pe pagina sa oficială de Instagram.

Recomandari