Vulpița Veronica n-a mai ținut cont de nimic! Ce decizie a luat în privința copilului

La scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată, Vulpița Veronica din Blăgești a ajuns din nou protagonista unui scandal de proporții, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1!

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1

După mai multe luni în care a fost o adevărată vedetă, lansând piese de succes pe YouTube și apărând aproape zilnic la emisiunea „Acces Direct”, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au decis să se întoarcă la Blăgești, pentru a avea grijă de fetița lor, în vârstă de doar trei ani.

Ce decizie a luat Vulpița Veronica, după ce s-a aflat că e însărcinată

Fanii Vulpiței Veronica au crezut că lucrurile s-au mai liniștit în familia Stegaru și că cei doi vor trăi în liniște și armonie, dar se pare că soarta a avut alte planuri pentru cei doi.

De curând, tânăra din Blăgești a anunțat că este însărcinată, veste ce a fost dată în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1.

citește și: O nouă filmare cu Vulpița Veronica! Ce au descoperit fanii: „Să nu vă curenteze, domnilor”

Nu a trecut mult și Vulpița Veronica a devenit din nou protagonista unui scandal de proporții, tânăra confruntându-se cu noi acuzații grave.

Se pare că unul dintre vecinii săi din Blăgești a dezvăluit în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 faptul că Veronica Stegaru nu ar fi fost tocmai fidelă și că, de fapt, copilul nu este al lui Viorel Stegaru, partenerul său de viață.

citește și: Secret rușinos! Câte clase are Vulpița, de fapt! Detaliul ce i-a înfuriat pe români

Supărată, tânăra însărcinată a încercat din răsputeri să se apere și a mărturisit inclusiv faptul că la aflarea veștii că urmează să devină din nou mamă s-a speriat și nu a vrut copilul, dar Viorel a fost cel care a liniștit-o și a convins-o să păstreze sarcina.

La toată această problemă s-a adăugat faptul că soacra Vulpiței Veronica a amenințat că va suna la Protecția Copilului pentru a declara că cei doi și-au abandonat fetița în vârstă de trei ani, pe nume Maria.

Citește și
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Mercur retrograd pe 27 septembrie. Zodiile avantajate de schimbările care au loc până pe 18 octombrie
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Cine e Francesco Paglieri de la Asia Express. Drama neștiută a fiului Patriziei. Viața i s-a schimbat complet la 14 ani
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Mai multe articole

Recent, pe pagina de Instagram a Vulpiței Veronica a apărut și o fotografie cu un mesaj extrem de clar, adresa fanilor, prin care aceasta anunță că va lua cea mai bună decizie: „Va mulțumesc pentru mesajele frumoase dragii mei ❤️ Promit ca o sa fac ce este mai bine”.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri