O nouă filmare cu Vulpița Veronica! Ce au descoperit fanii: „Să nu vă curenteze, domnilor”

Vulpița Veronica din Blăgești și-a surrpins fanii cu o filmare neașteptată, făcută în Blăgești. Ce face tânăra acum, după ce a revenit acasă?

Vulpița Veronica face senzație pe Instagram și YouTube (sursa foto: captură video)

Recent, pe contul de YouTube al celebrei Vulpița Veronica care a făcut senzație cu lunile la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 a renunțat de curând la aparițiile sale la televizor și a ales să se întoarcă acasă, în Blăgești.

Se pare că Vulpița Veronica a lăsat cântatul și celebritatea deoparte și s-a apucat serios de treabă. Prin intermediul unei filmări care a adunat deja mii de vizualizări pe YouTube, tânăra din Blăgești a mărturisit tuturor faptul că are o livadă bogată, unde îi așteaptă pe cei doritori.

citește și: De ce a plecat Vulpița de la „Acces Direct”, de fapt! Detaliul pe care fanii l-au ignorat până acum

„Este foarte bine, uitați-vă. Am cireșe, am de toate, de toate! Mere! Tot ce ce vreți…Veniți la livada lui Vulpița. Uitați-vă, am livadă. Dar nu pot să intru acum pentru că e încuiată de mine.

Uitați-vă, am pus și lacăt și gard electric. Să nu vă curenteze, domnilor, dacă veniți noaptea. Vă poftesc la mere, la tot ce vă trebui. V-am lăsat, v-am pupăcit”, a dezvăluit Vulpița Veronica din Blăgești, în cadrul unui clip video postat pe YouTube.

Despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Pentru cei care nu știu, Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg și drept Vulpița din Blăgești, a devenit o adevărată senzație a momentului după ce și-a făcut apariția la emisiunea „Acces direct” de la Antena 1, încercând să își resolve problemele cu soțul său, Viorel.

citește și: Vulpița Veronica, dezvăluire despre Acces direct! Ce a transmis: „Vă uitați acum?”

Odată ajunși în atenția publicului, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au devenit protagoniștii unui fenomen de durată, ce a ținut publicul cu sufletul la gură, lună după lună, la emisiunea „Acces direct”.

Cei doi au încercat în repetate rânduri să își consolideze căsnicia și au ajuns chiar să savureze viața de la București. Au lansat și și piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube. De curând, cei doi au anunțat că pleacă de la emisiunea care i-a făcut atât de cunoscuți în întreaga țară, pentru a avea mai multă grijă de fetița lor, din Blăgești.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri