Vulpița Veronica s-a dat singură de gol. Ce adevăr a ieșit la iveală despre tânăra din Blăgești

Vulpița Veronica și-a surprins din nou fanii cu niște postări la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Imaginile au făcut senzație pe Instagram.

Vulpița Veronica a început să fie tot mai activă pe pagina sa Instagram

Antena 1

Soția lui Viorel Stegaru din Blăgești este însărcinată și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

De data aceasta, Vulpița Veronica va aduce pe lume un băiețel pe care a ales să îl numească Radu, după numele reporterului emisiunii „Acces Direct” care le-a fost alături în numeroase ocazii (Radu Rotaru).

Ce a postat Vulpița Veronica pe pagina sa de Instagram, înainte de-a naște

La sfârșitul lunii februarie, femeia a intrat în luna a șaptea de sarcină, adică în trimestrul al treilea. Majoritatea gravidelor încep să resimtă din plin efecte secundare precum oboseală, picioare umflate și dificultăți la deplasare.

În ultimele apariții ale sale în cadrul emisiunii „Acces Direct”, Vulpița Veronica a arătat faptul că nu negljează treburile gospodărești, deși este însărcinată, ba chiar a declarat că se simte bine. Acum, admiratorii acesteia așteaptă cu mult interes vestea că a născut.

Citește și: Când naște Vulpița Veronica și ce a postat pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Nu e ea”

Recent, Vulpița Veronica a început să fie tot mai activă pe pagina sa Instagram și, în cadrul unor story-uri, aceasta a postat din nou poze de anul trecut cu ea. Pe atunci, soția lui Viorel Stegaru din Blăgești tocmai lansase piesa „Hai la București Vulpița”. Se pare că succesul muzical îi cam lipsește tinerei și aceasta are grijă să împartă și cu fanii trăirile sale. Pe pagina sa de Instagram, tânăra a postat imagini cu ea în platoul emisiunii celor de la Antena Stars sau cu ea la „Acces Direct”, de la Antena 1.

Cel mai probabil, soția lui Viorel Stegaru este încercată de sentimente de melancolie. Cel mai probabil, după ce va naște, Vulpița Veronica o să fie prea ocupată cu îngrijirea bebelușului, așa că prea curând nu va putea să își reia activitatea de înregistrat piese.

Citește și: Vulpița Veronica, filmată cu puțin timp înainte să nască al doilea copil. Cum a fost surprinsă

Pentru cei care nu știu, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după numeroasele lor apariții la emisiunea „Acces Direct”. Inițial, aceștia au venit să își rezolve problemele de cuplu, dar ulterior s-au transformat într-un adevărat fenomen. Tânăra era acuzată de infidelitate și între cuplu și vecini s-au născut tot felul de conflicte.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Apoi a apărut cearta cu socrii tinerei, care au acuzat-o de faptul că și-a neglijat fiica în vârstă de câțiva ani, de dragul faimei de care a început să se bucure, cu fiecare apariție la „Acces Direct”.

Apoi, cei doi au lansat piese de succes cu milioane de vizualizări pe YouTube și, timp de mai multe luni, au fost urmăriți de milioane de români de pretutindeni. Apoi, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au anunțat că renunță să mai apară la TV, pentru a se dedica familiei, însă iată că tânăra încă se gândește la vremurile trecute. În prezent, cei doi așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri