Căutare Live

Vulpița Veronica, ultimele imagini înainte să nască! Un fan a pozat-o pe tânăra din Blăgești. Ce detaliu au observat toți

Imaginea momentului cu Vulpița Veronica, pe care publicul o știe de la emisiunea „Acces Direct”. Cum a fost surprinsă soția lui Viorel Stegaru, cu puțin timp înainte de-a naște?

Fanii au putut descoperi ultimele imagini cu Vulpița Veronica, înainte de-a naște

captură foto Antena 1

Vulpița Veronica a reușit să își surprindă din nou fanii, după ce au apărut imagini noi cu tânăra din Blăgești, chiar cu puțin timp înainte ca aceasta să nască.

Pentru cei care nu știu, soția lui Viorel Stegaru se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere, căci nu mai e mult și aceasta va deveni mamă pentru a doua oară.

Cum a fost surprinsă Vulpița Veronica, înainte de-a naște al doilea copil

Urmează să aducă pe lume un băiețel ce va purta numele Radu, ca semn de apreciere al soților Stegaru pentru Radu Rotaru, reporter al emisiunii „Acces Direct”, cel care le-a fost celor doi alături mereu.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Vulpiței Veronica! Reacția dură a fanilor: „E diferență mare! Respectul meu”

Vulpița mai are o fetiță în vârstă de aproximativ patru ani, pe care a numit-o Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost „taxată” și aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila. Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor. Însă, ceea ce inițial părea doar o poveste obișnuită s-a transformat într-un adevărat fenomen urmărit de milioane de români.

Tânăra și soțul său, Viorel Stegaru, au dezvăluit și alte detalii din căsnicia lor, au luat lecții de română, istorie și maniere și au primit chiar și oferte de job. Soții Stegaru au început să guste apoi tot mai mult viața la București și, în scurt timp, aparițiile lor zilnice la emisiunea „Acces Direct” i-au transformat în invitați permanenți. Ajutați de artiști cunoscuți din România, cei doi au ajuns chiar să lanseze piese de succes pe YouTube, cu care au reușit să adune milioane și milioane de vizualizări.

Citește și: Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au primit de la polițiști o amendă usturătoare! Cum au fost prinși cei doi

Chiar dacă a avut și mici stări de rău, specifice perioadei de graviditate, iată totuși că Vulpița Veronica a rămas la fel de activă pe rețelele de socializare, semn că aceasta are mare grijă să nu își neglijeze fanii și urmăritorii de pe Instagram. Însărcinată în ultimul trimestru, tânăra din Blăgești este din ce în ce mai aproape de punctul de-a naște și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură primele imagini cu băiețelul tinerei din Blăgești. Cel mai probabil, nașterea va avea loc aproape de finalul lunii aprilie.

În ultimul story apărut pe pagina de Instagram a Vulpiței Veronica, o fană a reușit să o pozeze pe soția lui Viorel Stegaru, ținându-și fetița de mână, în timp ce cară o plasă în cealaltă mână. Așadar, chiar dacă nu mai e mult până la naștere, tânăra continuă să se ocupe de treburile gospodărești și de cumpărături.

„În curând, va avea ambele mâini ocupate. Naștere ușoară”, acesta a fost mesajul ce a însoțit ultima poză cu soția lui Viorel Stegaru, apărută pe Instagram.

Andreea Bălan pregătește o nouă surpriză pentru fani. Ce ținută senzuală a ales să poarte în cel mai nou videoclip... Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au făcut marele anunț. Fanii au fost dezamăgiți când cei doi au recunoscut că s-au desp...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x