Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

E sărmană în Blăgești, dar divă la București! Vulpița, Viorel si Rafa, un trio de succes! Cei trei se plimbă între televiziuni și fac senzație pe unde trec! VIDEO

Vulpița, Viorel și Rafa își promovează melodia. Cei trei au primit o provocare la care nu au ezitat să răspundă. Cum s-a descurcat trioul de succes?

Vulpiţa, Viorel Stegaru şi Rafaelo au fost invitați la "Showbiz Report", de la Antena Stars, unde au acceptat provocarea de a gusta cele mai scârboase băuturi.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, stralucitoare, precum o divă, Veronica, alături de cei doi cavaleri, au fost invitați la Antena Stars, pentru a-și prezenta noua piesă, recent lansată.

Locații de lux pentru videoclipul soților Stegaru! Imagini din culisele unde Vulpița e vedeta!

Nici Viorel nu s-a lăsat mai prejos, îmbrăcat la patru ace, cu sacou si joben, soțul Vulpiței s-a obișnuit cu celebriatea, care se pare că-i priește si nu-l mai lasă dus înapoi la Blăgești.

Înainte de a-și promova melodia, cei trei au fost supuși unui test mai puțin plăcut. După atâtea provocari, Veronica ne-a demonstrat că șederea la capitală îi priește și ei de minune, iar mai nou știe și engleză.

Vulpița, prima ei zi de muncă! A semnat contractul și a devenit independentă! |Video

Veronica din Blăgești a învățat cuvinte în limba engleză, si se pare ca noul rol îi place la nebunie.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari