Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 23. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak aduce iar fanii emisiunii Chefi la cuțite în culisele show-ului culinar, de această dată cu un joc de baschet.

speak, minge de baschet, fundal maro, minge de baschet Galerie
Ce a făcut Speak în episodul 23 din Speak la cuțite | Antena 1

În episodul 23 Speak la cuțite, fanii emisiunii Chefi la cuțite au avut ocazia să îl vadă pe Speak cu o minge de baschet. Fanii vedetei știu că el a jucat mulți ani acest sport, așa cum recunoaște și în imagini, și, acum, Speak vrea să demonstreze cât de bine poate mânui o minge.

Speak s-a dus cu mingea de baschet chiar și în bucătăria Chefi la cuțite, însă nu a avut prea mult noroc - a fost trimis în altă parte, departe de preparate.

Speak a continuat să caute un loc ideal pentru a juca baschet, inclusiv în afara studioului Chefi la cuțite.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 23 Speak la cuțite

După ce s-a jucat cu mintea de baschet prin culisele Chefi la cuțite, Speak s-a oprit puțin din joacă pentru a manevra o cameră chiar în bucătărie.

El a avut și un coș special de baschet, pe care l-a mutat în diferite locații, pentru a se bucura de sportul lui preferat.

La final, Speak a reușit să îi convingă și pe chefi să participe la joacă. Printre cei mai dornici a fost chef Florin Dumitrescu, care a încercat să tragă la coș, urmat de chef Cătălin Scărlătescu, care a încercat și el să dea un coș, dar stând pe scaun.

Speak nu s-a lăsat și a vrut să își și imortalizeze dragostea pentru baschet. El s-a dus în studio și pentru a realiza fotografii profi cu el și mingea de baschet. Din păcate, pentru că s-a tot învârtit pe podium pentru imaginea perfectă, vedeta a și amețit la final.

Într-un final, Speak a găsit un loc ideal pentru a juca baschet și și-a adus chiar și coșul după el - o sală goală imensă.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind mai sus episodul 23 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 22 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 22. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 24. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x