„Speak la cuțite”, episodul 22. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 22 din super serialul digital „Speak @ cuțite”, fanii au putut să descopere imagini cu totul și cu totul speciale din culisele celui mai îndrăgit show culinar al momentului. De data aceasta, Speak a fost vizitat de celebra artistă Feli!

Speak a avut-o pe Feli invitată în episodul 22 din Speak la cuțite. Ce au făcut cei doi în culisele Chefi la cuțite

Antena 1

Speak este un curios și jumătate și face tot ce îi stă în putință pentru a afla cât mai multe detalii despre emisiunea „Chefi la cuțite”, ce este urmărită în prezent de milioane de români.

Coprezentatorul frumoasei Gina Pistol și-a luat foarte în serios fișa postului și aleargă toată ziua pe platourile de filmare, încercând să descopere ce se întâmplă dincolo de magia de pe micile ecraane!

"Speak @ cuțite" aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

În timp ce stătea puțin în cabina sa, ca să își tragă sufletul, Speak a fost luat în primire de frumoasa cântăreață Feli. Artistul s-a bucurat s-o vadă, a lăudat-o pentru modul în care arată și a dorit să afle mai multe detalii despre invitata specială de la „Chefi la cuțite”.

„Aici facem noi interviuri. Un fel de interviuri din dulap. Eu sunt la început aici și mi-au dat și mie cotețul ăsta”, a glumit Speak, cu referire la cabina sa.

Am putut descoperi faptul că Feli este pasionată de gătit și că se și pricepe, dar a încetat să mai pregătească rețete în urmă cu doi ani, atunci când a născut-o pe fetița sa. Mama artistei s-a mutat lângă nepoată și a preluat această sarcină, așa că emoțiile au fost mari atunci când Feli a decis să gătească la „Chefi la cuțite”, pentru prima dată după doi ani!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Gheorghe Vătafu, marele maestru bucătar, i-a uimit pe jurați cu dezvălurile sale din interbelic

Ca un prieten adevărat, Speak a însoțit-o pe frumoasa artistă în bucătăria îndrăgitului show culinar, ca s-o ajute la treabă. Acesta a fost și momentul în care cei doi și-au deschis inima și au făcut unul despre celălalt dezvăluiri speciale, extrem de emoționante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Feli Donose și Speak, stând de vorbă în cabina artistului de la „Chefi la cuțite”

Feli Donose și Speak au făcut dezvăluiri de senzație „Chefi la cuțite”

Și asta nu a fost tot! La un moment dat, în timp ce stăteau „la taină”, și-a făcut apariția Gina Pistol, care a început să îl dea de gol pe Speak și să dezvăluie faptul că acesta mai mult se odihnește decât muncește!

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Georgiana Neda Ebru i-a uluit pe chefi cu dramele pe care le-a trăit

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind mai sus episodul 22 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 21 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri