Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 27. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 27 al emisiunii digitale „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul frumoasei Gina Pistol a dezvăluit prin ce aventuri a trecut pentru a face rost de mâncare, la „Chefi la cuțite”!

speak, bontea, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Speak a făcut un tur al bucătăriei Chefi la cuțite în episodul 27 Speak la cuțite | Antena 1

În fiecare episod din producția online „Speak @ cuțite”, artistul încearcă să dezvăluie fanilor ce se întâmplă în culisele celui mai îndrăgit show culinar al momentului.

De asemenea, Speak descoase pe toată lumea și „fură meserie” atât de la Gina Pistol, cât și de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

De data aceasta, în episodul 27 din super producția online „Speak @ cuțite”, îndrăgitul artist a învățat care este secretul pentru a face niște ouă ochiuri perfecte, chiar de la inegalabilul chef Cătălin Scărlătescu.

Dar fiindcă este un pofticios fără pereche, co-prezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” nu s-a mulțumit doar cu atât, ci a încercat să se strecoare pe lângă jurați, în proba de gătit pentru amuletă.

Mai în glumă mai în serios, acesta a încercat pe cât posibil să își răsfețe papilele gustative cu ingrediente și mâncăruri de la bancul de lucru. De data aceasta, însă, eforturile sale au cam fost în zadar. Pus la treabă, să scoată spuma dintr-o supă sau să taie untul în cuburi, Speak a sperat că va veni și momentul în care se va putea bucura de niște bucate delicioase.

După numeroase rugăminți și sarcini îndeplinite în bucătărie, artistul s-a ales cu niște bucate pe măsură, ce i-au bucurat din plin simțurile. Ca un bun coleg de platou, acesta nu a dorit să țină totul pentru el, ci i-a oferit și frumoasei Gina Pistol. Aceasta a refuzat însă, pe motiv că nu consumă carne de miel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală din culisele emisiunii „Chefi la cuțite” și prin ce aventuri a mai trecut Speak? Află totul urmărind mai sus episodul 27 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 26 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 26. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Video Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Miercuri, 16.06.2021, 11:45
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Joi, 17.06.2021, 00:03
„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Marti, 15.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 46 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre concurenții care au ajuns în semifinală, cât și despre îndrăgiții chefi.

Luni, 14.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

Marti, 08.06.2021, 22:52
x