Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 26. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 26 al emisiunii digitale „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul frumoasei Gina Pistol a dorit să afle cum arată o zi de filmări pentru aceasta!

gina pistol in culisele emisiunii chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Speak a aflat detalii inedite despre Gina Pistol, în episodul 26 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

Dimineața a început extrem de devreme pentru Speak, care și-a făcut apariția îmbrăcat într-o geacă de piele.

Pregătit pentru o nouă zi de muncă, coprezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite” s-a întâlnit cu frumoasa Gina Pistol în culise și i-a dezvăluit faptul că, în episodul de astăzi, și-a propus să descopere cum își petrece timpul blondina, pe platourile de filmare.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Un detaliu ce l-a surprins din plin pe Speak a fost faptul că, deși este însărcinată, Gina Pistol este o fire extrem de matinală. Atunci când artistul și-a făcut apariția pe platourile de filmare, aceasta era deja machiată și pregătită de acțiune!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am descoperit, de asemenea, faptul că Gina Pistol a venit prima, cam odată cu femeile de serviciu, și s-a și apucat de machiat. Să arăți impecabil mereu nu e treabă simplă, așa că diva de la „Chefi la cuțite” are mereu grijă să fie o adevărată apariție de fiecare dată.

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

Apoi, Speak s-a dus în „cotețul” lui, acolo unde a servit-o pe frumoasa sa colegă de platou cu o cafea. Cei doi și-au continuat aventura prin culisele emisiunii „Chefi la cuțite”.

Gin Pistol în culisele „Chefi la cuțite”

Gin Pistol a făcut dezvăluiri de senzație în culisele „Chefi la cuțite”

În timp ce Gina Pistol se pregătea pentru o nouă zi de filmări, Speak i-a uimit pe toți atunci când a explicat cum stă treaba cu fondul de ton, cu iluminatorul, cu anticearcănul, cu pudra și cu restul etapelor ce țin de make up!

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre frumoasa Gina Pistol și ce secrete a mai descoperit Speak? Află totul urmărind mai sus episodul 26 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 25 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 25. Andrei Ungureanu, față în față cu Speak în culisele Chefi la Cuțite... „Speak la cuțite”, episodul 27. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x