Căutare Live

„Speak la cuțite”, episodul 39. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 39 din „Speak @ cuțite”, îndrăgitul artist a descoperit care sunt criteriile pe care le folosesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când degustă farfuriile concurenților.

Speak a descoperit detalii despre cum fac chefii jurizarea, în episodul 39 di „Speak @ cuțite”

Antena 1

După fiecare ediție din emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9, fanii îndrăgitului show culinar se pot bucura de o extra porție de distracție, căci simpaticul Speak prezintă câte un nou episod savuros din producția online „Speak @ cuțite”.

De data aceasta, simpaticul co-prezentator al Irinei Fodor a fost mai mult decât încântat să stea de vorbe cu Sore și cu Feli, două artiste care au fost invitate să deguste farfuriile concurenților, după al zecelea battle.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Tot în episodul 39 din „Speak @ cuțite”, artistul s-a strecurat în platoul îndrăgitului show culinar ca să stea de vorbă cu jurații acestei ediții. După ce i-a descusut bine de tot, acesta a aflat ce farfurie i-a impresionat cel mai mult, dar și ce rețetă a dezamăgit.

După ce a făcut „muncă de teren”, Speak a ales cu cine ține, ca să fie sigur că nu pierde iar un pariu cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Și fiindcă au obținut șapte voturi din unsprezece după al zecelea battle, concurenții din echipa albastră a sărbătorit din plin victoria.

Speak si Irina Fodor, degustând farfurii la „Speak @ cuțite” 

Speak si Irina Fodor, degustând farfurii la „Speak @ cuțite”

Înarmat cu un carnet și pix, artistul a încercat să afle de la jurații „Chefi la cuțite” de ce aspecte trebuie să țină cont, atunci când face degustarea unei farfurii. Am aflat astfel că este important gustul, prezența sării și a piperului, aspectul, bordura curată a farfuriei, dar și combinația de ingrediente, atunci când facem furculița sau lingura perfectă. Apoi, folosind aceste notițe, Speak a savurat farfuriile pregătite de cele trei echipe în al zecelea battle, alături de Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce alte trucuri și secrete a mai aflat Speak despre degustare și ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 39 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 38 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 38. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Ultimele știri
x