Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 38. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 38 al emisiunii digitale "Speak @ cuțite", co-prezentatorul îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a pregătit fanilor surprize de proporții!

speak și cătălin scărlătescu, la „Speak @ cuțite” Galerie
În episodul 38 din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a trăit senzații tari, din cauza lui Cătălin Scărlătescu | Antena 1

La finalul fiecărei ediții din emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9, simpaticul Speak prezintă câte un nou episod savuros din producția online „Speak @ cuțite”. De data aceasta, artistul a tras o sperietură de zile mari, chiar în culisele celui mai îndrăgit show culinar.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Pregătit de o nouă zi de filmare, co-prezentatorul Irinei Fodor și-a luat sacoul pe el și a pornit să realizeze un nou episod din producția online „Speak @ cuțite”. Întâlnindu-se cu jurații, acesta a fost rugat de către Cătălin Scărlătescu să îl ajute cu „trasul oaselor”, doar că ceva neașteptat s-a întâmplat și liderul echipei mov a ajuns pe podea. Stupefiați, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu (dar și toți ceilalți din jur) au încercat să își dea seama ce s-a întâmplat.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

Apoi, tot în episodul 38 din „Speak @ cuțite”, artistul a făcut iar un pariu cu cei trei jurați, în care fiecare a încercat să ghicească distanța în metri de la podea la tavan. Totuși, fiindcă estimările fiecăruia au fost diferite, între Speak și chefi s-a iscat o adevărată ceartă. În dorința de-a demonstra cine are dreptate s-a lăsat chiar și cu experimente inedite. Am putut să îl vedem pe co-prezentatorul „Chefi la cuțite” măsurând în tot felul de moduri distanța de la podea la tavan.

Speak și Cătălin Scărlătescu

Speak și Cătălin Scărlătescu în culisele „Chefi la cuțite”

Ca și în ediția anterioară din „Speak @ cuțite”, cântărețul a savurat din plin un scurt moment de liniște, în care el și Irina Fodor au degustat farfuriile pregătite de concurenți, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” în culisele celui mai îndrăgit show culinar și prin ce peripeții a mai trecut? Află totul urmărind mai sus episodul 38 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 37 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 37. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 39. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x