„Speak la cuțite”, episodul 44. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise pentru a dezvălui ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ce detalii au ieșit la iveală în episodul 44 din producția online „Speak @ cuțite”?

În episodul 44 din „Speak @ cuțite”, concurenții au dezvăluit detalii neștiute despre Cătălin Scărlătescu

Antena 1

În episodul trecut din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor a stat de vorbă cu o parte dintre concurenții care au intrat la duel și a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când a intrat în cămară și a dat cu ochii de „resturile” ce au fost folosite în cadrul celui de-al 14-lea battle.

Acum, în episodul 44 din „Speak @ cuțite”, îndrăgitul artist a avut ocazia de-a sta de vorbă cu Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a te înțelege bine cu liderul echipei mov, detaliu extrem de util pentru Speak, mai ales dupăc e acesta și-a propus să îi devină prieten.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

De-a lungul celor 15 battle-uri, Speak a făcut pariuri și, de cele mai multe ori, acesta a ținut fie cu echipa albastră, fie cu echipa verde. Acum, co-prezentatorul Irinei Fodor a decis că a venit momentul să fie prieten și cu cei care poartă tunicile mov, doar că înainte de toate, trebuie să se împrietenească și să cadă la pace cu chef Cătălin Scărlătescu.

După ce i-a descusut pe concurenții din echipa sa, Speak a aflat că temutul jurat din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” apreciază cel mai mult pe cei care se mișcă rapid și eficient în bucătărie, punând pasiune din plin, dar și gust în mâncare.

Nu a fost ușor să se dea bine pe lângă Cătălin Scărlătescu, dar realizatorul producției „Speak @ cuțite” și-a pus un șal de culoare mov și a pariat pe noua sa echipă preferată. Abia după ce banda de foc a adus o victorie pentru bucătarii săi, „regele scoicilor” a început să fie ceva mai blând și zâmbitor.

Acesta a fost și momentul în care Speak a putut să descopere detalii inedite despre echipa mov și despre „secretul” care le-a adus o victorie de zile mari, în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cum a reacționat Sorin Bontea când a văzut ce se întâmplă în culise?

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 44 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 43 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri