Antena Căutare

Anna Lesko, acoperită doar de un cearșaf în dormitor. Cum arată când renunță la haine prezentatoarea de la Splash! Vedete la apă

Anna Lesko, prezentatoarea emisiuni "Splash! Vedete la apă", a făcut furori pe rețelele sociale cu o imagine în care este acoperită doar de un cearșaf.

Anna Lesko în două ipostaze diferite Galerie
Anna Lesko, prezentatoarea emisiuni "Splash! Vedete la apă", a făcut furori pe rețelele sociale cu o imagine în care este acoperită doar de un cearșaf. | Instagram

Anna Lesko se numără printre cele mai sexi artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu ținutele sale îndrăznețe și cu aparițiile incendiare, iar acum este mai pregătită ca niciodată să face senzație în cel mai răcoritor show al verii, "Splash! Vedete la apă", unde va prezenta emisiunea împreună cu Ramona Olaru și Răzvan Fodor.

Artista nu ezită sa își încânte și prietenii din mediul virtual cu cele mai provocatoare postări. Recent, vedeta a publicat pe contul oficial de Facebook o imagine care a pus publicul masculin pe jar și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, fiind fotogragiată goală pe pat, acoperită doar de un cearșaf.

Cum s-a fotografiat Anna Lesko în dormitor

Anna Lesko este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent urmăritorii cu cele mai frumoase momente din viața sa. Printre postările sale se numără și shooting-urile foto extrem de fierbinți cu care reușește să surprindă de fiecare dată.

Citește și: Anna Lesko a renunțat la sutien și s-a pozat îndrăzneț! Cum arată doar în bikini prezentatoarea show-ului "Splash! Vedete la apă"

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este adepta celor mai atrăgătoare piese vestimentare și a ipostazelor sexi. De curând, aceasta a publicat pe Facebook o imagine care a întors toate privirile, lăsându-se acoprită doar de un ceașaf în timp ce își savura cafeaua, înainte de a pleca spre platoul de filmare al emisiunii "Splash! Vedete la apă".

Prin intermediul imaginii, Anna Lesko le-a transmis prietenilor săi virtuali că este pregătită pentru o nouă zi de filmări în cadrul celui mai răcoritor show al verii. Mai mult decât atât, cântăreața le-a arătat și rutina sa de dimineață.

Vedeta și-a savurat cafeaua în pat, acoperită de cearșaf și un prosop, care i-au scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului, în mod special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Citește și: Cum l-a filmat Anna Lesko pe fiul ei la Splash! Vedete la apă. Micuțul a venit la antrenamente pentru a se distra

La cei 42 de ani, artista este posesoarea unui trup de zeiță și nu se teme să își afișeze formele apetisante pe rețelele sociale sau pe micile ecrane ale telespectatorilor. Totodată, Anna Lesko este extrem de entuziasmată de noul proiect din care face parte și abia așteaptă să încânte publicul cu aparițiile sale din cadrul emisiunii "Splash! Vedete la apă", începând cu 21 și 22 august, la Antena 1.

Ce spune Anna Lesko despre noul proiect

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1.

"Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a declarat Anna Lesko.

Concurentele Splash! Vedete la apă și-au pregătit minuțios săriturile. Cum arată ținutele sexy cu care vor face valuri... Cum s-a fotografiat Rikito Watanabe în culisele show-ului Splash! Vedete la apă. Imaginea i-a încântat pe internauți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x