Antena Căutare

Ei sunt ultimii 12 concurenți Splash! Vedete la apă, sezonul 5. Sâmbătă, 3 septembrie, va avea loc gala finalei

Primele 8 gale de calificări și cele 3 finale Splash! Vedete la apă au trecut la fel de repede ca vara aceasta, care se pregătește să se încheie... din punct de vedere calendaristic! Însă, au mai rămas două zile intense de calificări, ultima finală și 12 vedete care sunt nerăbdătoare să își depășească limitele. În cursa pentru premiul de 10.000 de lei vor intra sâmbătă, 3 septembrie, alți doi concurenți din edițiile anterioare, aduși cu ajutorul wild card-urilor.

Melina și Roxana Nemeș la Splash! Vedete la apă Galerie
Primele 8 gale de calificări și cele 3 finale Splash! Vedete la apă au trecut la fel de repede ca vara aceasta, care se pregătește să se încheie... din punct de vedere calendaristic | Antena 1

Aza, Paula Chirilă, Erika Isac, Lolrelai, Mellina, Roxana Nemeș, Luis Gabriel, Cristi Iacob, Eric de Oliveira, Valentin Sanfira, Dima Trofim și Zannidache sunt ultimii 12 concurenți care se vor întrece în sărituri spectaculoase în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, ajunsă anul acesta la sezonul cu numărul 5.

Pentru ca momentele lor să fie de nota 10, aceștia s-au pregătit intens sub supravegherea a trei dintre cei mai cunoscuți antrenori din România: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile lor i-au determinat pe cei mai mulți dintre ei să își depășească limitele. Desigur, au fost și cazuri în care răbdarea antrenorilor a fost pusă la încercare. „Bobo merită un premiu, pentru că m-a suportat timp de 3 zile!“, a mărturisit Erika Isac după ce a făcut saltul.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Piticu a plecat cu 10.000 ron din Finala săptămânii Splash! Vedete la apă

La fel ca în edițiile anterioare, jurații le-au explicat participanților la show ce greșeli au făcut și ce pot îndrepta dacă ajung în semifinală și, ulterior, în finală. „Asta ai cam ratat-o, ai fost în lipsă. Nu a fost o săritură foarte reușită, dar nici rea“, i-a spus Clara Gherase lui Zanni, care a fost destul de stresat la antrenamente atât din cauza competiției de la Antena 1, dar și pentru că urmează să aibă un meci de box.

În ce situație neașteptată va fi pusă o concurentă în ultimele ediții din Splash! Vedete la apă

„«Splash!» nu este un proiect în care ne etalăm performanțele atletice. «Splash!» este un proiect în care ne putem clădi o imagine, în care îi putem învăța pe cei de acasă ceva util pentru ei. Aș vrea să iei acest bilețel, să-l citești doar tu cu tine, acolo, lângă Răzvan, dar fără ca el să vadă ce scrie. După aceea, vreau să îți iei 5 secunde, după care, tu vei hotărî ce urmează să faci“, i-a spus Iulia Albu unei concurente, care a avut un blocaj și nu a reușit să sară de pe nicio platformă în seara concursului.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 11 din 28 august 2022. Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei, din nou o apariție impresionantă

Despre cine este vorba, ce a decis să facă vedeta, cum au fost salturile ultimilor 12 concurenți „Splash! Vedete la apă“, dar și cine sunt cei 2 care vor reintra în competiție cu ajutorul unor wild card-uri, telespectatorii pot afla urmărind show-ul pe Antena 1.

Săptămâna aceasta, ultimele 3 ediţii ale acestui sezon vor fi difuzate miercuri şi vineri, de la 20:30, în vreme ce ultimul câştigător al sezonului va fi desemnat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Piticu a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei... Iulia Albu, dezvăluiri despre ținutele extravagante de la Splash! Vedete la apă, sezonul 5. Va purta o rochie cu mii de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x