Antena Căutare

Cine e Cătălin Cozma, antrenorul vedetelor de la Splash! Vedete la apă. Cine formează echipa de antrenori

Show-ul estival Splash! Vedete la apă a debutat cu succes sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Antena 1, aducând în fața celor 4 jurați cele mai pregătite vedete, datorită celor mai buni antrenori.

catalin cozma de la splash vedete la apa
Show-ul estival Splash! Vedete la apă a debutat cu succes sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Antena 1, aducând în fața celor 4 jurați cele mai pregătite vedete, datorită celor mai buni antrenori. | Antena 1

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori cărora le va reveni sarcina de a împinge concurenții Splash! Vedete la apă nu în bazin, ci să își depășească limitele.

Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori care au grijă ca fiecare dintre discipolii lor să reușească dacă nu o performanță remarcabilă, măcar o săritură corectă și, cu siguranță, mai mult decât credeau că sunt capabili.

Cine e Cătălin Cozma, antrenorul cu lipici de la Splash! Vedete la apă

Se pare că printre prefereții vedetelor, în special al fetelor, a fost Cătălin Cozma, un antrenor extrem de dedicat și pregătit, care i-a convins pe concurenți că își pot depăși limitele.

Din ediția 1 Splash! Vedete la apă, s-a văzut la filmările de la antrenamente, dar și în timpul show-ului că Otilia Bilionera, dar și Margherita de la Clejani au devenit foarte atașate de Cătălin, fiind mereu atente la explicațiile lui.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Radu Itu, surprins de părerile juraților: „Mi-ar fi plăcut să faci ceva puțin mai creativ"

Atunci când erau la antrenamente, concurentele se distrau de minune cu Cătălin, care a dat dovadă că are foarte multă răbdare și a fost alături de el pe to parcursul exercițiilor. Fetelor le-a plăcut foarte mult faptul că el a fost grijuliu cu ele și le-a ajutat să își depășească teama de apă.

Se pare că povestea s-a repetat în ediția 2, de vreme ce DJ Harra a fost și ea extrem de apropiată de antrenorul care a ajutat-o și încrajat-o să se acomodeze cu apă. Cătălin știa că DJ Harra nu știe să înoate, dar a sprijinit-o să încerce să intre în bazin și să sară de pe marginea piscinei. Concurenta i-a fost extrem de recunoscătoare.

Cine e Claudia Tiu, antrenoarea de la Splash! Vedete la apă

Claudia Tiu i-a antrenat pe Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, fiind extrem de atentă la felul în care ei se obișnuiau cu săriturile la antrenamente pentru că, de cele mai multe ori, ei erau puși pe distracție.

”A sărit de parcă ar avea picioroange!”, ”Parcă ești râmă!”, ”Nu mai face așa!” și ocazional ”Bravooo!” – sunt câteva dintre replicile care răsună zilele acestea în Bazinul Olimpic de la Bacău unde concurenții Splash își desfășoară antrenamentele alături de unii dintre cei mai bine pregătiți sportivi din România.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac, săritura de la 10 metri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. "Nu mă așteptam"

”Cred că e o provocare să lucrezi cu vedete, din emisiunile trecute cam toți ne-au oferit surprize, nu cred că a fost vreunul care să nu își depășească limitele”, a spus Claudia.

Concurenții din ediția 1 și ediția 2 de la Splash! Vedete la apă

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Premiera Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă. Cristi Pulhac este primul finalist al show-ului... Splash! Vedete la apă 2021.Natalia Duminică a schimbat platforma în ultima clipă, urcând mult mai sus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x