Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sonny Medini a sărit de la 10 metri și toți au privit cu sufletul la gură. Ce a urmat

Sonny Medini i-a surprins pe jurați în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Concurentul a executat o săritură de la 5 metri.

Sonny Medini a făcut senzație în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

După ce a reușit să se califice în marea finală a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Sonny Medini a ales să impresioneze juriul cu niște sărituri deosebite, menite săi arate priceperea.

Concurentul a ales să facă prima săritură împreună cu nepotul său, în vârstă de doar 12 ani. Totuși, cee ace a urmat i-a surprins pe mulți.

Sonny Medini a sărit cu nepotul său în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

După ce s-au antrenat intens, concurentul și nepotul său au decis să facă o săritură ceva mai complicată, de la platforma de 5 metri. S-au pregătit pe poziții, și-au făcut curaj și apoi au executat săritura rotindu-se în aer. A fost un moment cu totul și cu totul special și chiar și antrenoarea Clara, cunoscută pentru exigența sa, a lăudat modul de execuție.

Aceasta s-a declarat impresionată de abilitățile nepotului concurentului și l-a lăudat din plin pentru desprinderea din platformă și pentru modul în care a făcut săritura. Mai mult decât atât, aceasta i-a dezvăluit faptul că, dacă va investi timp și efort, cu siguranță are șanse să ajungă un adevărat campion.

Sonny Medini alături de Ramona Olaru la „Splash! Vedete la apă”

Sonny Medini alături de Ramona Olaru la „Splash! Vedete la apă”

Totuși, această săritură, oricât de spectaculoasă a fost, nu este una notată de către jurați, așa că Sonny Medini a fost nevoit să se îndrepte din nou către platformă.

Sonny Medini a sărit de la 10 metri în marea finală a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Ca să demonstreze că merită să câștige marele trofeu și dornic să se autodepășească, Sonny Medini și-a făcut curaj să urce pe platforma de la 10 metri, spre marea surpriză a tuturor.

Încurajat de familie și de cei dragi, acesta a făcut o săritură din poziția de stând în mâini. Emoțiile au fost mari pentru jurați, pentru concurenți, dar mai ales pentru Sandy Medini, sora lui, și ea concurentă în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Pentru săritura sa, concurentul a primit notele 10, 6 și 9.5, plus nota secretă data de Iulia Albu.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri