Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sandy Medini a uimit pe toată lumea. Ce sărituri a făcut concurenta

Sandy Medini este a doua concurentă care a făcut spectacol în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Sandy Medini a făcut show de zile mari în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

Ambițioasă și muncitoare din fire, Sandy Medini a muncit din greu la antrenamente pentru a reuși să învețe să facă o săritură cât mai bună. Antrenorii i-au apreciat curajul și au ajutat-o să ajungă la un nivel surprinzător.

De data aceasta, ajunsă în finala „Splash! Vedete la apă”, concurenta a pregătit un moment cu totul și cu totul special.

Sandy Medini a sărit împreună cu fiica sa și a ieșit show, în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Fetița s-a antrenat intens împreună cu mama ei, ca să ofere tuturor un moment deosebit în finala „Splash! Vedete la apă”. În sală s-au aflat numeroși susținători, printre care și simpaticul Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”.

Un detaliu cu adevărat emoționant a fost atunci când Sandy Medini a dezvăluit faptul că a ales să poarte o perucă roz, în semn de omagiu pentru femeile care suferă sau au suferit de cancer la sân. Pentru cei care nu știu, concurenta a trecut prin nemiloasa boală și azi oferă tuturor un exemplu de ambiție și curaj. Un moment special a fost atunci când pe ecrane a apărut o persoană specială din viața concurentei.

Sandy Medini în finala „Splash! Vedete la apă”

Sandy Medini în finala „Splash! Vedete la apă”

Privirile tuturor s-au îndreptat apoi asupra platformei de trei metri, acolo unde Sandy Medini și fiica sa s-au oprit pentru a face o săritură împreună. Chiar dacă Aida, fetița de doar 7 ani a concurentei, s-a emoționat și a dat tuturor senzația că nu va sări, iată totuși că a făcut-o. Și nu oricum, ci într-un mare stil!

Jurații au fost impresionați de cea mică și Nea Marin a subliniat încă o data faptul că Aida „seamănă cu părinții săi, e la fel de nebună”.

Ce săritură a făcut Sandy Medini în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Apoi, după acest moment special, care nu este notat, Sandy Medini a urcat pe platforma de la cinci metri.

După ce și-a făcut curaj și s-a ambițioant, aceasta a făcut o săritură în care a realizat o rotire completă în aer! Chiar și Răzvan Fodor a fost extrem de uimit de ceea ce a văzut. Mulțumită a fost și Sandy Medini, atunci când a văzut imaginile cu reluarea.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Toți au fost impresionați și au lăudat momentul acesteia, însă juriul a avut și anumite detalii de punctat. La final, aceasta a primit notele 9, 6.5 și 10, plus nota secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri