Antena Căutare

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Ahmad Daas, fosta ispită de la Insula Iubirii, gest emoționant înainte de săritură

Ahmad Daas a făcut o săritură demnă de finala Splash! Vedete la apă sezonul 6. Iată cum s-a descurcat!

Galerie
Ahmad Daas, fosta ispită de la Insula Iubirii, gest emoționant înainte de săritură | antena 1

Ahmad Daas de la Insula Iubirii a avut parte de o săritură foarte bine executată la Splash! Vedete la apă în finala sezonului 6.

Ce gest a făcut Ahmad Daas de la Insula Iubirii în finala de la Splash! Vedete la apă după ce a sărit. Cui i-a oferit flori

Ahmad a simțit să-i ofere un buchet de flori antrenoarei sale care i-a fost alături la antrenamente.

„Am depășit o frică din viața mea. Pentru mine e o realizare. Sunt mult mai puternic decât înălțimea asta”, spune Ahmad Daas, la antrenamentele de la Splash! Vedete la apă.

„Trebuie să merg să sar, să scap de emoții. Românii mei, arabii mei. Ea a zis tu ești numărul unu și asta i-am promis ei”, spune Ahmad Daas.

„Sincer s-a legat o relație de prietenie super. Când am primit telefonul am zis ok, vin să-l susțin. De data asta am emoții. Sar pentru Ahmad Daas, ca să fie numărul 1”, spune Hamude de la Insula Iubirii.

„Vreau să dau florile astea doamnei Claudia, merită florile astea. Te iubesc și îți mulțumesc frumos!”, spune Ahmad Daas oferindu-i florile antrenoarei.

Citește și: Cucu și Coțofană, săritură îndrăzneață la Splash! Vedete la Apă: „Am așteptat mult această șansă să-mi iau revanșa”

Ce au spus jurații:

„Mi-au mai trecut emoțiile, tot mai am dar e ok. Am repetat și în zilele în care nu muncea și de aceea îi mulțumesc foarte mult. Eu am venit la Splash! să-mi depășesc limitele”, spune Ahmad Daas înainte să sară pentru note.

„Îmi place mult când aveți încredere în antrenori. Dacă facem comparație cu ce am văzut în această seară. Te compar cu cei doi Dima. Tu ai fost singur, pot să-ți dau nota aceasta”, spune Nea Marin după ce i-a oferit nota 10.

„Mie mi s-a părut mai greu că băieții au făcut săritura în tandem. E greu”, spune Iulia Albu oferind nota secretă.

„Bravo, Ahmad, o săritură dificilă. Îmi place această finală, numai sărituri bune, dificile. Sărituri demne de finală. Cum se vede la voi, în afara de curaj, îți trebuie și nebunie. Mi-a plăcut”, spune Clara oferind nota 7,5.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, apariție sexy în costume de baie. Ce a urmat

„Din păcate, nu am ce să fac. Am doar nota 10”, spune Cosmin Natanticu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Iulia Clisu a făcut un dans care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cât de bine a ... Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Salt în calitate de soț și soție. Ce au putut face Larisa Iordache și Cristian Chi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x