Antena Căutare

Cucu și Coțofană, săritură îndrăzneață la Splash! Vedete la Apă: „Am așteptat mult această șansă să-mi iau revanșa”

Cucu și Coțofană se numără printre participanții care au făcut show în cea de-a noua ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă, într-o ediție specială – Jumătatea mea mai bună.

Galerie
Cucu și Coțofană, săritură îndrăzneață la Splash! Vedete la Apă: „Am așteptat mult această șansă să-mi iau revanșa” | Antena 1

Cucu și Coțofană au dat tot ce a avut mai bun pentru o săritură îndrăzneață, care va putea fi urmărită în ediția difuzată în această seară, de la ora 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Iulia Albu, apariții spectaculoase la Splash! Vedete la Apă. Ce dezvăluie criticul de modă despre ținutele extravagante

Sebastian Coțofană: ,,Am așteptat mult această șansă să revin la Splash și să-mi iau revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani!”

Se cunosc de foarte mulți ani, au o chimie extraordinară și, după zile întregi de antrenamente alături de antrenorul lor, Sebastian Coțofană și Cucu au avut o săritură îndrăzneață.

Articolul continuă după reclamă

„Am așteptat mult această șansă să revin la Splash și să-mi iau revanșa pentru ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani!”, a declarat Coțofană.

Ce au spus jurații despre saltul celor doi, telespectatorii vor afla urmărind ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Citește și: Dima Trofim și Dima Melnic, săritură în tandem la Splash! Vedete la Apă: „Să nu te prind că începi să mă încurajezi, că nu ajută!”

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

„Sunt în postura de jurat în cadrul acestui show pentru a treia oară și încă nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul. De data aceasta, filmăm la Complexul Sportiv de Natație Otopeni și cred că va fi cel mai tare sezon de până acum. Eu, fiind un perfecționist convins, mi-aș dori ca fiecare dintre cei care participă să-și depășească limitele și să sară de la cea mai mare înălțime”, a declarat Nea Marin, continuând, în spirit de glumă: „Printre participanți, se numără mulți <<prieteni>> de-ai mei, pe care abia aștept să-i arunc în apă!”.

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 29 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, pe Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Curajoșii care au spus <<Da>> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Iulia Albu, apariții spectaculoase la Splash! Vedete la Apă. Ce dezvăluie criticul de modă despre ținutele extravagante... Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, apariție sexy în costume de baie. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x