Antena Căutare

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 3. George Tănase a tresărit la o săritură: „Mi-a stat inima”

Extra show-ul Pleosc! Vedete la apă este prezentat de George Tănase, comediantul care aduce buna dispoziție la piscină. Iată ce a avut de comentat în această ediție din Splash! Vedete la apă, episodul 3.

George Tănase, episodul 3 din Pleosc! Vedete la apă Galerie
George Tănase, episodul 3 din Pleosc! Vedete la apă | Antena 1

Emisiunea care are ca scop să facă roast pe baza săriturilor concurenților este prezentată de George Tănase, cunoscut pentru aparițiile sale la iUmor. Iată ce comentarii amuzante a făcut de această dată.

Ce spune George Tănase despre concurenții din ediția 3 Splash! Vedete la apă

Comediantul a avut ceva de spus despre majoritatea concurenților ediției 3 din Splash! Vedete la apă. Iată care au fost comentariile sale.

„Pun pariu că Sonny a venit la emisiunea asta doar ca să-l enerveze pe Nea Marin”, începe George Tănase emisiunea.

„Există riscuri să nu avem pleoscuri nici în această ediție. Jean arată ca un personaj din Alice în țara minunilor. Clara vorbește normal, se comportă normal. Astăzi Nea Mărin s-a îmbrăcat în doliu cred că i-a murit Speranța, o colegă de liceu”, a fost roast-ul făcut pe seama juriului.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 1. George Tănase "îi bagă la apă" pe concurenți și pe jurați. "El mereu sare la bătaie"

Prima săritură a fost executată de Andreea Tonciu, însă a fost dur criticată de George Tănase.

„Da, Andreea, ai înțeles perfect conceptul emisiunii. Tu sari cum vrei și noi vedem dacă te difuzăm. Cum se schimbă oamenii - cam total. Are tupeu să sară. S-a dus săgeată”

Iată că nici soțul Mariei Popovici nu a scăpat: „Mincule, deja te-ai căsătorit. Mincule vrei să mori? Ce corp de Adonis. Hai cu pleoscul, Mincule. Ce săritură de Samurai ai făcut. Așa îi spune și Maria acasă - neterminată și cu genunchii îndoiți”, au fost comentariile sale.

Nici reacția Mariei nu a întârziat să apară, atunci când ea a fost pregătită de săritură. „Poftim Mincule, ai vrut război, ai primit. Nu vă puneți cu femeile, că ele vă țin minte și vă toacă. Hai Maria, fă pleosc, sari pe el, sari pe burtă. Maria o să mă gândesc la tine când o să-mi închidă emisiunea”, spune George.

„Dacă Sonny va fi cel care va face pleosc, viața e nedreaptă, dar nu mă interesează, că măcar se duce emisiunea mai departe. Puteți să stingeți din lumini că emisiunea asta s-a încheiat”, s-a amuzat comediantul.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 2. George Tănase pariază pe concurentul care va face "Pleosc!". Despre cine e vorba

Săritura Andreei Antonescu l-a făcut pe George Tănase să exclame „Mi-a stat inima!”

„Andreea Antonescu a fost prima mea iubire, la 7 ani, când cânta Moșule ce tânăr ești. De ce ați blurat imaginea asta? Nu-mi doresc ca Andreea să facă pleosc. Doamne, mi-a stat inima. Măi mămică nu mai fă dinastea”, au fost comentariile sale.

„Dacă aveam 1 la sută încredere în mine câtă are Babană, acum prezenta, Splash. De ce-i mai puneți centură lui Babană, el deja are colac de salvare”, a spus despre Răzvan Babană.

Urmărește Pleosc! Vedete la apă integral pe AntenaPlay!

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Splash! Vedete la apă, 28 august 2021. Cine e finalistul serii în cea de-a treia ediție a emisiunii de la Antena 1... Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Sonny Medini, al treilea finalist din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x