Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac, săritura de la 10 metri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. "Nu mă așteptam"

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Ultimul concurent al serii a fost Cristi Pulhac.

cristi pulhac la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Ultimul concurent al serii a fost Cristi Pulhac. | Antena 1

Cristi Pulhac, fost campion la fotbal, acum vrea să fie campion la sărituri. Îi place aerul înălțimilor, este moldovean născut la Iași, devenit câine la București. Concurentul Splash și-a făcut o intrare apoteotică.

Cristi spune că această emisiune constituie o provocare pentru el.

“Îmi doresc foarte mult să îmi înving anumite frici și temeri și acea se numește înălțimea și sper să reușesc”, a povestit Cristi la antrenamente.

Pe când exersa alături de colegi și antrenoarea lui, Cristi era foarte atent la instrucțiuni și a demonstrat că e silitor, răbdător și ambițios.

Cristi Pulhac a uitat de frica de înălțime

După câteva sărituri de pe marginea piscinei și de la trambulină, antrenoarea l-a rugat să se mute deja la platformă, exersând mai multe tipuri de sărituri.

Astfel, Cristi și-a amintit că în copilărie mai sărise de la trambulină. Chiar dacă la început i-a fost frică să sară de la 3 metri, a reușit să își învingă teama.

“În momentul când urci treaptă cu treaptă, e distanța foarte mare și automat intervene panica aia pe care,nu știu, trebuie să o auto-depășești”, a povestit concurentul Splash.

Antrenoarea lui, Clara, l-a certat pe Cristi și l-a rugat să încerce să scape de frică și să execute săriturile așa cum îl sfătuiește ea.

Citește și: Bogdan Ioniță va juriza alături de Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova primele prestații de la Splash! Vedete la apă

Cristi a urcat până la platforma de 7 metri și i-a mărturisit Ramonei că a pregătit o săritură specială.

“Dar emoțiile sunt întotdeauna, indiferent de sport și indiferent de situație. Dacă nu ai emoții, nu simți meciul în sine”, spune Cristi.

În această seară Cristi este susținut de Raluca, soția lui,

“Și acum știi ce ai făcut, nu? Știi că te iubesc foarte mult și trbeuie să urc mai sus pentru că nu pot să sar de aici”, i-a mărturisit Cristi Ralucăi, soția lui.

Chiar dacă nu a mai încercat să sară de la 10 metri, Cristi și-a făcut mai mult curaj.

“Dacă îmi aude vocea sigur va avea curaj, nu mai trebuie să îi spun nimic”, i-a transmis soția lui Cristi acestuia.

Cristi Pulhac a sărit perfect de la 10 metri, făcându-I pe toți să îl aplaude furtunos.

Jurizare Cristi Pulhac

“Sper că am reușit să vă impresionez atât cât am putut deocamdată. Sper să reușesc și mai multe”, a spus Cristi după ce a ieșit din bazin

“Cristi Pulhac a dat dovadă de profesionalism și curaj pe teren, la fel a făcut și astăzi”, a zis Jean de la Craiova.

Citește și: Anna Lesko și Anca Bucur (Miss Fitness) își etalează trupurile perfecte la Splash! Vedete la apă. Cum au fost surprinse cele două

“Tu faci parte din categoria celor mai curajoși. Și faptul că te-ai dus la 10, de la mine vei primi o notă foarte bună”, i-a transmis nea Marin lui Cristi.

“Vorbim despr eun sportive cu rezultate remarcabile, care nu poate fi comparat cu cineva de acolo și plecând din acest punct, voi scădea nota cu 1 punct ”, a completat Iulia Albu.

“Apreciez curajul tău de a urca la 10 metri. O săritură foarte frumoasă. (…) Un pic te-ai dezechilibrat în aer, (…) dar a fost o săritură frumoasă, chiar mi-a plăcut”, a mai zis Bobo.

Cristi Pulhac a primit nota 9 de la nea Marin, nota 9 de la Jean, nota 7 de la Bobo și nota secretă de la Iulia Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. Radu Itu, surprins de părerile juraților: „Mi-ar fi plăcut să faci ceva puțin mai creativ&qu... Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 1. George Tănase "îi bagă la apă" pe concurenți și pe jurați. "El me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x