Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Giani Kiriță, campionul care a surprins cu o săritură de la 3 metri. “S-a văzut lipsa de antrenament"

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Cel de-al patrulea concurent este Giani Kiriță.

giani kirita la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Al patrulea concurent a fost Giani Kiriță. | Antena 1

Concurenții ediției 2 sunt Natalia Duminică, Cătălin Cazacu, DJ Harra, Giani Kiriță, Mario Fresh și Chelsea. Cei 6 concurenți se vor întrece în sărituri care mai de care mai complicate, luând cu asalt juriul Splash! Vedete la apă. În ediția 2 a show-ului estival Splash! Vedete la apă nota secretă este dată de Iulia Albu.

Giani Kiriță fost căpitan la Dinamo și un fotbalist foarte iubit în Turcia și un tată cum altul nu e. Concurentul e pregătit să facă valuri, având în vedere că este un sportiv cunoscut.

Giani Kiriță, un campion și în bazin, nu doar pe terenul de fotbal

Giani s-a îndreptat spre platformă, fiind pregătit să demonstreze tot ce a învățat la antrenamente, deși a ajuns cu o zi întârziere.

Sportivul de 44 de ani a spus că se simte ca un copil și această emisiune este o provocare pentru el.

Giani a animat fiecare antrenament, încurajându-și toți colegii, în special pe fete.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Alina Pușcaș a făcut săritura la care nimeni nu s-ar fi așteptat: „Și îți jur că m-a apucat amețeala”

“Pus pe show, pe veselie”, spune Natalia Duminică despre Giani Kiriță la repetiții.

Antrenoarea lui l-a sfatuit să aibă grijă, iar Giani a urcat până la 3 metri.

“Am emoții când te văd pe tine”, i-a spus Giani Ramonei care îl aștepta la platforma de 3 metri. Sportivul a spus că a ales 3 metri pentru că 3 e ziua lui de naștere, a fost numărul 3 la Dinamo, a luat 3 titluri și 3 cupe ale României.

Giani a pregătit o săritură specială de la 3 metri, cu spatele, făcând o săritură pe spate. Toată lumea l-a aplaudat furtunos.

Jurizare Giani Kiriță

“Lasă-mă să fac o poză cu un câine adevărat. De când mi-am dorit treaba asta”, a spus Jean de la Craiova.

“Săritura, cam cea mai bună din seara, chiar dacă e de la trambulina de 3 metri”, a mai adăugat Jean.

“Eu te-am antrenat în ediția trecută. Știu ce poți. S-a văzut lipsa de antrenament. (…) ai plecat înalt, ai încercat să grupezi, te-ai ghemuit, dar nu ai pus mâna pe picioare cum se pune normal. Intrarea în apă nu mi-a plăcut” a zis Bobo.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Otilia Bilionera, săritura de la 3 metri care a stârnit controverse: „Pe mine m-ai pierdut”

“Cel mai mult mi-a plăcut că te-ai simțit bine. Adică s-a văzut că îți place apa și că ți-a plăcut să sari. Iar ăsta este un lucru important. Bucuria pe care cineva care vine aici o găsește în acest sport”, spune Iulia Albu.

“El toată viața a fost în competiție. Este un învingător.(…) Numai când nu vrea el, de-al dracu ce e, nu face”, a adăugat și nea Marin.

Giani Kiriță a primit nota 9 de la nea Marin, nota 9 de la Jean de la Craiova, nota 5,5 de la Bobo și nota secretă de la Iulia Albu.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021. DJ Harra, o “împinsăritură” care i-a dat curaj. Cine a ajutat-o pe concurentă să sară de la ... Splash! Vedete la apă 2021. Chelsea, jucătoarea de polo cu frică de înălțime a știut să facă valuri.“Mario chiar m-a mot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x