Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Blaze s-a depășit pe el însuși: "Vreau să fac asta acum! Totul e posibil în viața asta"

Blaze a făcut un gest surprinzător la Splash! Vedete la apă, în ediția de sâmbătă, 4 septembrie 2021, prin care a întrecut toate așteptările. Emoționant a fost și momentul când a făcut o declarație de iubire. Iată cum a decurs numărul lui Blaze din cel mai răcoritor show de la Antena 1.

Blaze, concurent in editia din 4 septembrie 2021 la Splash! Vedete la apă Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Blaze s-a depășit pe el însuși: "Vreau să fac asta acum! Totul e posibil în viața asta" | Antena 1

Când Blaze a spus că ar sări și de la 100 de metri înălțime pentru iubita și familia lui, s-a știut că va fi o săritură curajoasă. Tânărul din Nigeria are 26 de ani și a venit în România în 2005. Toată lumea îi știe pe el și pe logodnica lui, Izabela, de la emisiunea Mireasa de la Antena 1.

Blaze, săritură ambițioasă de la 10 metri la Splash! Vedete la apă, prin care s-a autodepășit

Blaze a spus că a venit la Splash! Vedete la apă pentru că este competitiv și îi place să încerce lucruri noi. E drept că a avut multe ezitări la antrenamente și tot timpul a fost încurajat de pe margine de iubita lui, de Jador și de antrenoare, dar până la urmă a decis, surprinzător, să sară de la 10 metri.

Izabela, către Blaze: "Te iubesc o grămadă de grămezi făcute grămadă"

Spre uimirea tuturor, Blaze a decis să sară de la 10 metri, deși nu mai făcuse asta niciodată. "Iartă-mă pe mine că m-ai obosit, te așteptam la șapte și tu ai urcat la 10!", i-a spus Ramona Olaru cu zâmbetul pe buze.

"Vreau să fac asta acum! Totul e posibil în viața asta", a spus Blaze, continuând astfel: "Vreau să încerc asta și știu că pot. Vreau să mai spun mulțumesc familiei mele din Nigeria, logodnicii mele, Izabela: 'Te iubesc foarte mult!' și tuturor, mulțumesc frumos!".

Foarte mulți oameni au venit să-i facă galerie lui Blaze. Izabela, logodnica lui, i-a transmis: "Babe, vreau să îți spun că am încredere în tine. Știu ce poți, mi-ai demonstrat chestia asta de-a lungul timpului, de când suntem împreună. Am emoții, știu că ai să reușești!", i-a spus tânăra. "Te iubesc o grămadă de grămezi făcute grămadă!".

Jurizarea lui Blaze de la Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021: "Cred că e cea mai bună săritură"

Nea Marin: "Apreciez curajul tău, ai un corp extraordinar, sportiv adevărat. Faptul că te-ai dus la 10, că te-au ambiționat ceilalți colegi, ăsta e un lucru bun. O săritură bună, cred că e cea mai bună săritură din această seară".

Jean de la Craiova s-a dus lângă Blaze, să se compare cu acesta: "Mie spune-mi dacă semănăm amândoi. Fratele meu, nu?".

Citește și: Splash! Vedete la apă, lider detaşat de audienţă, pe toate categoriile de public! Sonny Medini, al treilea finalist din sezon

Clara Gherase: "Bravo! Determinat, curajos, ai urcat hotărât. Ai plecat îngenunchiat, ce-i drept, cu frică, s-a văzut un pic teama acolo și într-adevăr, intrarea în apă a fost cu genunchii îndoiți".

Iulia Albu: "Mi-a plăcut că nu a ezitat. Ai sărit pur și simplu, ai avut curaj. Mi-ar fi plăcut să faci o săritură de la o înălțime mai mică, dar complexă".

Claudia Tiu, antrenoarea lui Blaze: "Pentru prima oară, pot să spun că am avut emoții. Îl vedeți așa puternic, dar chiar nu e, e un om blând, un om foarte emotiv. Nu mă așteptam să se ducă la 10 metri. Mare respect pentru mama soacră pentru că el a promis că dacă va veni, va sări de la 10 metri".

Mama soacră a lui Blaze, despre cum l-a motivat pe acesta: "Dacă a rezistat în casa Mireasa cinci luni, poate să sară și de la 10 metri! De dragul Izabelei".

Iată ce note a primit Blaze:

Nea Marin - 9,0
Clara Gherase - 5,5
Jean de la Craiova - 9,0

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Maria Ilioiu i-a ținut pe toți în suspans, având multe ezitări. Jador: "H... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Elena Ionescu a sărit aproape perfect cu spatele, iar Iulia Albu a dezvăluit u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x