Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Elena Ionescu a sărit aproape perfect cu spatele, iar Iulia Albu a dezvăluit un secret

Elena Ionescu iubește adrenalina, dar are și o teamă mare, de care nu poate scăpa. Iată cum s-a descurcat cântăreața după ce a acceptat provocarea Splash! Vedete la apă și a sărit cu spatele în bazin. Iulia Albu a scos la iveală un detaliu mai puțin știut despre ele două.

Elena Ionescu, la Splash! Vedete la apă. Colaj foto cu ea imbracata intr-o rochie verde in lateral si imbracata in costum de baie, in mijloc Galerie
Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Elena Ionescu a sărit aproape perfect cu spatele. Care e teama ei cea mai mare | Antena 1

Ea e Elena Ionescu, o cântăreață iubită de foarte multă lume, care a activat în trupa Mandinga vreme de 10 ani. Spune că a venit la Splash! Vedete la apă ca să mai facă "încă o nebunie", chiar dacă are mare teamă de înălțime, de care nu a reușit să scape nici după ce a sărit cu parașuta.

Elena Ionescu s-a evidențiat. Ea a fost singura care a sărit cu spatele la Splash! Vedete la apă

Elena Ionescu a fost susținută de cea mai tare echipă și de cel mai tare public astfel încât să își învingă și cel mai mic strop de frică de înălțime, înainte de a face saltul în apă. Un filmuleț în care și-a văzut băiețelul și pe cei dragi a fost însă cel care i-a dat imboldul necesar. Ea a sărit de la cinci metri înălțime, cu spatele.

"Asta e ceea ce am eu de preț, iar Dumnezeu mi-a dat multe în viață. Mi-a dat această minune de copil care mă face fericită, mi-a dat oameni și uite, show-ul prin care ne simțim bine și ajungem la cotele la care nu ne așteptăm vreodată și vă mulțumesc din suflet pentru invitație!", a spus Elena Ionescu.

Jurizarea Elenei Ionescu, la Splash! Vedete la apă: "Mi-a plăcut că ai făcut altceva"

După săritură, a urmat jurizarea. Elena Ionescu a rămas și ea surprinsă când a văzut ce a făcut. "Mi madre, nu am crezut că e așa bine!", a exclamat cântăreața după ce a privit înregistrarea video.

Nea Marin a apreciat-o: "N-ai stat mult de vorbă. Direct și la obiect. Te-ai desprins destul de bine și intrarea în apă a fost bună, dar te-ai dus către față".

Citește și: Premierele ”Super Neatza cu Răzvan şi Dani”, ”Hello Chef” și ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, lider de audiență

Clara Gherase: "Bravo. Ai avut curajul să faci o săritură cu spatele, numai că ai uitat să îți ridici brațele pentru a te echilibra la plecarea din platformă, ai tras de călcâi în spate și din cauza asta te-ai dus pe față, iar intrarea în apă a fost puțin aplecată cu genunchii îndoiți".

Jean de la Craiova a avut complimentele la el: "Ești frumoasă, ești bună, ești cântăreață bună, ai sărit bine. Ah, Doamne, ce-ai lăsat pe Pământ!".

Când a venit rândul Iuliei Albu, aceasta a dezvăluit un mic secret: "Noi două ne știm de foarte mult timp, cu toate astea nu ne-am mai văzut de o eternitate. Îmi place foarte mult cum ai evoluat în ultimul timp, asta fără legătură cu emisiunea, dar dacă noi nu vorbim în rest, știi... Noi suntem prietene, dar cumva am pierdut legătura. Mi-a plăcut că ai făcut altceva decât ce au făcut ceilalți astăzi. Ăsta este un plus!".

Iată ce note a primit Elena Ionescu:

Nea Marin - 8,5
Clara Gherase - 5,0
Jean de la Craiova - 9,0

Nota Iuliei Albu a fost secretă.

Antrenoarea a avut și ea numai cuvinte de laudă pentru Elena Ionescu. Claudia Tiu: "A fost sufletul echipei, efectiv, i-a ridicat pe toți!".

Despre noul sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă"

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Nea Marin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor s-au alăturat echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește "Splash! Vedete la apă" pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Blaze s-a depășit pe el însuși: "Vreau să fac asta acum! Totul e posibil ... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Jador, show la repetiții. Ce i-a făcut ispitei Maria Ilioiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x